TES V Skyrim - pierwszy gameplay

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

sid2007

Użytkownik
Użytkownik
Do sieci trafił pierwszy trailer gameplay z RPGa Bethesdy. Nic tylko oglądać , napewno są osoby czekające na tytuł.

YouTube - The Elder Scrolls V: Skyrim - Full Trailer HD

paTherion

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Po złożeniu zeznania podatkowego za 2010 idę spać do listopada...

voltan91

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
Coś pięknego!
Aż czuje że przydałby się nowiutki komp :D

AiZo

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
epiiicki! Muzyka z Elder Scrolls jest świetna, gra zapowiada się świetnie, nic tylko czekać!

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Fap Fap Fap Fap Fap Fap OFF

O_O Jestem skłonny wydać każdy pieniądz by to mieć - ta oprawa audio-wizualna powala :D O fabułę się nie boję bo będzie epicka a gra iście sandboxow'a więc znowu będzie te 100-150h grania jak w przypadku Obliviona

Ide oglądać ten trailer setny raz

Fap Fap Fap Fap Fap Fap Fap ON

Jechu

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Game Master
PSforum.pl
Coś pięknego!
Aż czuje że przydałby się nowiutki komp :D
To samo pomyślałem :D

Świetnie to wygląda i coś mi się wydaje, że ten tytuł pokaże jak daleko w tyle są konsolki za pc :)

Azur

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Użytkownik
To jest prawdziwy cRpg ! inni powinni się uczyć od Bethesady. Dobrze że wczoraj przyszedł mi nowy pc, konsola idzie w odstawke :p

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
wreszcie jakiś dobry rpeg, na Xboxa tego typu gier jest zdecydowanie za mało. najbardziej liczyłem na Gothica4, niestety się zawiodłem. wiecie może czy aby zrozumiec fabułę TES:V muszę przejśc poprzednie części?

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
wreszcie jakiś dobry rpeg, na Xboxa tego typu gier jest zdecydowanie za mało. najbardziej liczyłem na Gothica4, niestety się zawiodłem. wiecie może czy aby zrozumiec fabułę TES:V muszę przejśc poprzednie części?
Raczej nie musisz - każda kolejna część jest tworzona tak że każdy bez problemu się w nią wkręci ;) Ale zawsze fajnie pograć w poprzednie odsłony

QwerTaj

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Arcania na trailerach też tak wyglądała. Poczekamy, zobaczymy.

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Arcania na trailerach też tak wyglądała. Poczekamy, zobaczymy.
Co z tego :p A widziałeś Oblivion'a? Na rok 2005-2006 to był istny killer graficzny więc uwierz, Skyrim może tak wyglądać :)

QwerTaj

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Co z tego :p A widziałeś Oblivion'a? Na rok 2005-2006 to był istny killer graficzny więc uwierz, Skyrim może tak wyglądać :)
Widziałem i wierzę, ale w tych czasach wszystkiego możemy się spodziewać. Może dadzą 'świetną grafikę' w postaci DLC :)

slimak_110

Użytkownik
Użytkownik
Kiedy premiera? Chce TO!

Marcinpl25

Użytkownik
Użytkownik
Woda w jednym z ujęć wygląda koszmarnie. Szkoda ,że żaden Elder Scrolls nigdy nie doczekał się pełnego spolszczenia ,w grach Crpg spolszczenie jest całkiem przydatne i miłe. Nie jestem wielkim fanem TES grafika ładna ale na 100% "poprawiona" brak jakiś dłuższych fragmentów gameplay'a. Trzeba czekać na czysty gameplay.

T0Mmy

Banned
OMG !! coś pięknego ...

RaaDeeK

Użytkownik
Użytkownik
Muzyka kozacka!!!!

Neithell

Użytkownik
Użytkownik
Kolejny dowód, że gry potrafią zapierać dech w piersiach. Mam szczerą nadzieje, że Skyrim będzie tak samo genialny jak TES III i IV , albo i lepszy !

Galba

Użytkownik
Użytkownik
Oo:D jakimś wielkim fanem TES nie jestem ,ale takie gry uwielbiam:D Myślę,ze jest na co czekać:D Szkoda,ze nie będzie całkowicie PL :D

Vassi

Użytkownik
Użytkownik
No przyznam,że grafika zmiata z dywanu szkoda tylko,że na konsoli nie będzie to nawet 1/10 tego co tu widać a mój komp nie uciągnie tego. Ale trzeba przyznać gierka może być b.dobra.

emilo123

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Nooo muszę przyznać że naprawdę zapowiada się JE****BITNA giera !!! :))) normalnie dla takich gierek warto czekać miesiące do premiery :) tylko żeby nowych zabezpieczeń nie dali hehehe :p :D

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom