The Club - opinie

Erno

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
No jak ? Polecacie czy kicz totalny ?

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik
Odp: The Club - opinie

Jakiś deathmatch, nie żadna kampania tylko zestaw map do rozwałkowania kolesi by tym zdobyć jak najwięcej punktów... muzyki prawie nie ma, przeciwnicy pustaki sterowanie kaszana. Mnie ta gra znudziła się po pierwszej mapie...

T

Termos

Guest

spike200 napisał:
Jakiś deathmatach nie żadna kampania tylko zestaw map do rozwałkowania kolesi by tym zdobyć jak najwięcej punktów... muzyki prawie nie ma, przeciwnicy pustaki sterowanie kaszana. Mnie ta gra znudziła się po pierwszej mapie...
jak i mnie. Totalna porażka

cyber_24

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Mam to samo zdanie... Szkoda, że nie miałem demka to bym pełnej nie nagrywał...

Chociaż kumplowi podoba się, że można zdobywać punkty, ale wg mnie to porażka...
Sterowanie okropne w ogóle ta gra nie ma sensu, chodzisz i nawalasz w kolesi którzy wyskoczą i to na czas...

Art75

Świeżak
Świeżak

Syf totalny.Nie wiem dlaczego na IGN ta gra dostała ocene 7.2,a Turok 6.5,który według mnie jest dużo lepszy.Omijac z daleko The Club.Pozdrowienia.

Ukano

Użytkownik
Użytkownik

Faktycznie - brak fabuły. Jedynie dredasy ma koles fajne... :)

kepaic

Użytkownik
Użytkownik

Hmm, Quake3 tez nie mial fabuly w ogole (a jesli uznac ze mial, to rownie rozbudowana co The Club) a odniosl rewelacyjny sukces (sam bylem maniakiem Q3). Moze Club w multi jest calkiem zjadliwy, he? Szkoda ze ostatnio nie moglem pobrac demka z Live'a, pokazywal mi sie komunikat ze element jest niedostepny costam costam.

aaaqqq111

Użytkownik
Użytkownik

gra na multi ale jakoś nie wciaga.....zwłaszcza to że większośc rzeczy robimy na czas :-(((

do kosza z tym

qb3s

Użytkownik
Użytkownik

Bardzo często takie mini filmiki są w gównianej jakości także nic dziwnego. Kiedyś tak też miałem luknąłem na filmik mx vs atv untamed i lipnie wyglądało zakupiłem grę i bardzo fajnie się gra, także nie sugeruj się jakimiś mini filmikami. Lepiej zagrać w demko. ;)

darkii1

Świeżak
Świeżak

dlamnie tez syf ! :(

kepaic

Użytkownik
Użytkownik

Raikoh napisał:
Przyklad - demo forzy2 a gra wlasciwa.
A czym sie rozni jesli mozna wiedziec? Bo gralem tylko w demo i nie wiem czy sciagac sobie pelna. Obecnie niemilosiernie katuje PGR4 :)

Grzelus301

Użytkownik
Użytkownik

Osobiście grałem tylko z 3-4 razy, nie takie złe jak dla mnie ale mogło byc lepszeeeeee!
A mój kumpel jeden to się zakochał w tej grze specjalnie ją sciągnoł i przychodzi do mnie i mi nawet płaci żeby mógł sobie z godzinke po mucić, :D troche zarobiam bo szczerze mówiąc nie lubie go ale jak płaci to... Co innego :) ;D

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Tym ze wyglada i dziala duzo gorzej niz pelna wersja ;)

Do góry Bottom