Titanfall

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl

W wątku tylko opinie!

marqs75

Użytkownik
Użytkownik
gdyby nie te spadki spadki frame-rate'u to byloby calkiem spoko no i przylaguje czasem niemiłosiernie mam nadzieje ze jakies łaciwo wyjdzie szybko

warone

Banned
Użytkownik
Gra fajna , nie mialem lagow podczas gry jak kolega wyzej wymienil ale moze za malo gralem bo koncze inne gry jeszcze . Nie mniej obawy ze gra tam 6vs 6 byly przesadne bo gra sie dobrze mape wypelniaja dodatkowo boty ktore wielce wymagajace nie sa wiec dla kogos kto gra sporadycznie w takie gry dadza troche frajdy w zabijaniu z gory tylu boku i jak tam kto woli . Duzy minus dla mnie to za malo mechow , moglo by byc z 5 niby 2 wiencej ale juz jakos inaczej by bylo :) Po za tym gra sie fajnie jakos tak nawet prosto nie trzeba byc rzeznikiem by ustrzelic porzadna serie w tej grze .

rolnikziom

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
giera konkret,mega wciągająca!
może ktoś wie jak włączyć polskie napisy?bo niby giera je posiada

allanquackermain

Świeżak
Świeżak
Grałem w betę na PC i kilka dni po wydaniu - dobra strzelanina, nie za dużo w niej "mięsa" niestety. Dobre do postrzelania, ale przydałoby się trochę więcej opcji dostosowania postaci i mecha, coś do robienia, no i brak serwerów dedykowanych to jest kpina. O kampanii, czy raczej "kampanii" nie wspomnę. Sama walka jedna ze świeższych od lat, masa frajdy, radzę jednak poczekać na jakieś rozszerzenia.

Castor360PL

Użytkownik
Użytkownik
Gierka jest BOSKA!!Dopiero wczoraj dostałem przesyłkę i nie przetestowałem jeszcze w 100 procentach...no ale już po becie było wiadomo ,że hicior :) 9.5/10 za brak kampanii !!

vonGrzegorz

Użytkownik
Użytkownik
Gra daje redę jak na xone jak i x360 :)

kaszak1972

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
gra sie swietnie i faktycznie na obu konsolach wyglada dobrze myslalem ze na xboxa one bedzie wygladac odrobine lepeij ale co tam gra jest miodna bardzo :)

Kcieciol

Świeżak
Świeżak
Dostałem tę grę w zestawie z Xboxem One i podejrzewam że normalnie bym się nią nie zainteresował, mój błąd bo gra jest naprawdę udana. Dobra rozwałka, dynamika i temu podobne. Jedyne co mi się nie podoba to to że moim zdaniem niektóre wyzwania potrzebne do osiągnięcia nowej generacji są przesadzone.

o M a c z 0 S

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Gra naprawdę świetna szybka i płynna, robi wrażenie

PS. Jeżeli nie masz tej gry to musisz mieć ją koniecznie ! Z chęcią się wymienię Titanfall na inną grę xboxone

miaucoon

Użytkownik
Użytkownik
Gierka sympatyczna, mojemu dzieciakowi się podoba, ja jako stary i do tego PeCetowiec, jakoś nie ogarniam tego na padzie. Zirytował mnie tylko fakt, że nawet w kampanie nie można było zagrać bez Golda.

k0zik

Użytkownik
Użytkownik
Jako że w Gold pojawił się Titanfall wypasiona edycja za 50 PLN - zassałem.
Generalnie można powiedzieć że nigdy nie grałem w multi FPP więc opinia całkowitego laika.
Dla mnie gra jest świetna. Duża rozpierducha, fajna grafa, fajny klimat. Świetna na godzinną sesyjkę.
Boty są fajnie wpasowane w świat, chociaż po paru godzinach przestałem odczuwać satysfakcję z zabijania botów.
Mam dopiero 18 lvl i słaby skill ale gra mi się fajnie. Inne gry, póki co, poszły w odstawkę.
Ile trzeba grać w takie gry żeby wymiatać ? :)

Generalnie bardzo polecam Titanfall'a.

Armin

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Grałem na PC jak był darmowy tydzień na Originie, muszę przyznać, że bardzo przyjemny FPS.
Mam pytanie dot. wersji na Xboxa One - ilu jest mniej więcej ludzi online? Bo nie wiem czy jest sens jeszcze kupować.
Pozdrawiam :)

Ymmi21

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Gra piekielna i zajefajna. Zakupiłem podczas ostatniej promocji MS Deals with Gold (50zł)
Gramy w kilka osób od 3 tygodni prawie w każdy wieczór. Nawet jedna nocka nam zeszła w grze :)

Także polecam szczerze.

miloslupsk

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Grałem na PC jak był darmowy tydzień na Originie, muszę przyznać, że bardzo przyjemny FPS.
Mam pytanie dot. wersji na Xboxa One - ilu jest mniej więcej ludzi online? Bo nie wiem czy jest sens jeszcze kupować.
Pozdrawiam :)
Możesz być spokojny. Serwery żyją i ludzie ciągle w to tłuką a do tego Respawn wciąż dba o swoją grę wrzucając raz na jakiś czas nowy tryb do rozgrywki.

Onicniepytaj

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
Tak nawet i do tej pory jest sporo ludzi, którzy grają w Titana :) Ja do tych ludzi niedawno, co dołączyłem :D

Jak chodzi o samą grę to gra się bardzo przyjemnie w niespełna 2 posiedzenia nabiłem 20 LEVEL, co chyba troszkę szybko. Czasami trafią się na prawdę świetne mecze gdzie idzie uzyskać co najmniej 20.000-30.000 PD wtedy level leci jak szalony :).

Z tego co widziałem to Seasonpass i wszystkie dodatki do Titana są za darmo (jak chodzi o XO).

Rozwałka na ekranie czasami jest nieziemska i trudno się połapać gdzie co jak. Ale frajdę z gry czerpię wielką - z powodu tej gry Destiny na PS3 idzie w małą odstawkę na chwilę :).

Graficznie prezentuje się jak najbardziej dobrze.

Ogólnie nie mam się do czego przyczepić. Jest to gra Online więc ciężko ją jednoznacznie ocenić.

Ale z czystym sumieniem spokojnie mogę dać 8/10.

kamilf1987

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Ja zdobylem ta gra z ea access.
Nie jestem fanem takich fantastyczno strzelanek, wole bardziej ralistyczne gierki, gdzie nie skacze sie 3pietra z nog i gdzie nie ma mechów, jest to pierwsza gra tego typu na mojej konsoli.
Gre uruchomilem wczoraj z ciekawosci, przesiedzialem caly wieczor. Dzis tez zamierzam pograc. Pasuje mi szybkosc akcji gdzie wpadasz z podrecznym pistoletem lub karabinkiem i rozwalasz oddzial nieumiejetnie celujacych :)
Sama szybkosc rozgrywki jest spoko. Net mam sredni, teraz jakies 10mb ale spokojnie smiga. Ze dwa razy zlapalem chwilowego laga.
Fabuly brakuje, fajnie byloby tez ograc jakis tryb misji czy cos, nie zauwazylem tego.
Gierka ogolnie spoko, taki przerywnik od katowanego przezemnie ostatnio BF4.

Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2

Onicniepytaj

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
Próbowałem cały tryb KAMPANII i to jakaś porażka liczyłem na jakąś kampanie (misje trzymające się całości bądź wyboru frakcji itp itd), a tu totalna lipa.
Wskakuje w "wyniszczenie" tylko przed walką są 2-3 zdania i to jest kampania -żałosne..
I jak tu zdobyć osiągnięcie za przejście kampanii obiema frakcjami - masakra :(.

Ogólnie cały czas naparzam w trybie "wyniszczenie" teraz daję trochę ciała bo chce odblokować wszystkie modyfikacji broni więc chcąc, nie chcąc muszę grać bronią, którą kompletnie nie lubię..

Ocena niestety spada za tą piękną kampanię 7/10

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Ta gra przyciągnęła mnie do siebie gdy pierwszy raz zagrałem na PC, nie mogłem się oderwać po prostu. Dziś ją odpaliłem na XO i

*Graficznie nie ma się do czego czepić
*Dynamika gry
*Tytany

Gram głównie w trybie wyniszczenie ponieważ map są dość ciasne i nie trzeba się zbyt długo szukać. Gra daje w miarę równe szanse bo bez problemu byłem w meczach 2 w rankingu gdzie miałem 1-3lvl a inni nawet po 80. Dla mnie jak na ten czas ta gra zasługuję na 10/10 dlatego że daje sporą frajdę z rozgrywki.

WRUB5ON

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Pierwszy raz grę uruchomiłem po premierze na x360 wtedy za długo w nią nie grałem teraz zakupiłem grę w promocji DWG na XO i po 3 dniach gry jestem bardzo miło zaskoczony rozgrywka na bardzo dobrym poziomie graficznie niczego nie brakuje również jak kolega wyżej napisał w mojej ocenie gra 10/10 do tego stopnia iż postanowiłem zakupił grę w wersji pudelkowej ponieważ jest to tytuł który trzeba mieć w swojej kolekcji gier

Wysłane z Xperia Z za pomocą palców

• Like
Reactions: bld

Do góry Bottom