Tomb Raider - multiplayer - pomoc

jun

Użytkownik
Użytkownik
Są osoby/osoba chętne do zdobycia osiągnięć w multiplayer? Gram głównie wieczorem lub późnym wieczorem

jun

Użytkownik
Użytkownik
Jak zwykle kiedy napiszę - odzew zerowy. Przecież ktoś pomoże mi i ja też komuś pomogę. Naprawdę nikt nie gra w tą świetną grę?
Zostały mi 4 osiągnięcia w tym 2 gdzie bez pomocy będzie ciężko. W jednym brakuje mi tylko wygrać w grze rankingowej w trybie dowolnym. Wygrałem już w pozostałych 3 trybach. W jednym wygrałem walkowerem ale chyba też powinno zaliczyć

tel

Użytkownik
Użytkownik
Napisz chociaż jaki masz GT... jak kumpel mi odda grę (i nie zapomnę) to się do Ciebie odezwę.

D

Deleted member 63718

Guest
Czesc. Ja Ci z checia pomoge na tyle na ile bede mogl. Nie oczekuje osiagniec w zamian, bo juz mam w TR calaka. Zwyciestwo w FFA bylo ciezkie, samemu, bez pomocy znajomych (tj. najlepszy wynik, najwiecej zabojstw i najmniej deadow dla takiego no-skilla w strzelankach bez autoaima jak ja) :) GT Mat5uyaMa, z tym ze musielibysmy sie jakos umowic na konkretna godzine, bo przy konsoli ostatnio bracia siedza i nie zawsze ja jestem.

jun

Użytkownik
Użytkownik
Dzięki, na pewno się odezwę, gram głównie późnym wieczorem.
Wiesz, Twój post mnie zmobilizował - ja gram głównie w strzelanki i miałbym nie wygrać w trybie FFA? Nie może być!

MBuchwald

Banned
Xbox One
XBOX MANIAK
Potrzebuję pomocy w osiągnięciach na multi
Chętnych proszę o wysłanie wiadomości lub zapro GT:MBuchwald

Enz0

Użytkownik
Użytkownik
Jedsli dalej aktualne i jesli nadal autor potrzebuje pomocy albo kolega wyzej jutro sluze pomoca popoludniu, w zamian tez oczekuje pomocy w acziwach,a nir azu nie gralem na MP w tr'a ; )

GT : Sir Dejv

patryk910

Świeżak
Świeżak
Odkopuję temat, potrzebuje pomocy przy trzech osiągnięciach: Down boy!, Artillery man i Monkey Around. Jak ktoś chętny to pisać tu albo na wiadomość xbox, w zamian chętnie pomogę w czym trzeba. Moj GT: Zdzisiu Oo

ManekS117

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Bez problemu i zobowiązań pomogę mój GT to ManekS117...

Do góry Bottom