Witam, Więc powiem otwarcie że nie grałem na xboxie w to ale na PC owszem.
Gra wciąga jak mało która bronie, czary też ciekawe ale po około miesiącu mi się znudziła
No, to zależy czy lubisz hack`n`slash. Jest dość podobna do Diablo. Mógłbyś najpierw wypróbować(jak chcesz) wersje PC. Ja, że lubie łazić i tłuc potworki, zbierać itemy, dokonam zakupu jak tylko bedzie na Live. Twój wybór.
JTAG to modyfikacja, która umożliwia podłączenie dowolnego dysku do 2TB, granie z niego bez konieczności posiadania płyty w napędzie. Możliwość wrzucania DLC, pełnych gier arcade na dysk. Uruchamianie innych dashboardów niż NXE np. Freestyle Dash. Odpalanie homebrew i emulatorów innych konsol np. PS1. JTAG = lutowanie na płycie głównej.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.