Trailer Skyrim kręcony na Xboksie 360

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

$evik

Banned
Wczorajszy zwiastun TES V: Skyrim wprawił fanów w istną histerię. Zrodziło się wiele pytań, na jedno z nich brzmiące „na jakim sprzęcie gra tak wygląda?” mamy już odpowiedź.

Nick Breckon z Bethesdy napisał na forum Neogaf:

Aby było jasne, wszystkie sceny ze zwiastuna uchwycono na Xboksie 360. Obszar rysowania [zasięg pola widzenia] nie był w żaden sposób modyfikowany.
Tym bardziej należy być pod wrażeniem – Xbox to wciąż porządna konsola, nawet Skyrim mu nie straszny! Co jednak z wersją PS3? Nick odpowiada:

Wersja na PS3 także wygląda doskonale.
Oby faktycznie tak było! Ciekawe, jak jest na PC, choć szczerze mówiąc, nie martwiłbym się o losy Skyrim na tej platformie. Fallout 3 był całkiem przyzwoicie zoptymalizowany, więc z Elder Scrolls nie powinno być źle.

Źródło

Jeśli ktoś nie widział - przypomnijmy trailer -

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Jest to bardzo dobra wiadomość a twórcy (o ile mówią prawdę) udowadniają że z X'a można jeszcze wiele wyciągnąć ;)

arecki2028

Użytkownik
Użytkownik
Z xboxa sporo można jeszcze wycisnąć. Np całą moc xboxa 1 pokazał black dopiero po 4 latach od premiery, albo na PS2 GOW 2 albo GT4.

Jechu

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Game Master
PSforum.pl

Jeśli gameplay pochodzi z wersji na x360 to aż boję się pomyśleć jak to na PC będzie wyglądać :D
Chyba w tym roku ostra konkurencja będzie o najlepiej wyglądający tytuł :)

_DaRkNeS_

Użytkownik
Użytkownik
No i pięknie :) Oby się ogarnęli i PLke wydali na wszystkie platformy i nic więcej nie trzeba bo to co jest w Trailerze wygląda ba brzmi niesamowicie. !

Onicniepytaj

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
Pięknie pięknie i jeszcze raz pięknie. Już się nie mogę doczekać prawdziwego gameplaya z xboxa 360 :).

QwerTaj

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Jestem... jestem pod wrażeniem ;)

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Fap Fap Fap Fap OFF

A ja wciąż nie mogę wyjść z podziwu że coś takiego można zrobić na Xbox'a :D

Fap Fap Fap Fap ON

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
mnie też trailer zachwycił, mam nadzieję, że przy takiej grafice gra będzie płynnie chodzic :)

Pls

Użytkownik
Użytkownik
eeemmmm....a ja właśnie miałem wcześniej pisać, że materiały z trailera wyglądają jakby pochodziły z konsoli - tzn nie do końca mnie zachwycają. Dlatego cieszę się, że to konsolowe. Ja mam zamiar grać na PC, więc mam nadzieję, że będzie lepiej. Ogólnie rzecz biorąc Skyrim to najbardziej wyczekiwany przeze mnie tytuł, ale graficznie nasz rodzimy Wiedźmin 2 wydaje się ładniejszy.

Galba

Użytkownik
Użytkownik
Oo dobrze wiedzieć :D oczywiście jeśli to faktycznie prawda:p w sumie pograłbym już:D

voltan91

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
Trailer wspaniały naprawdę, ale jednak nie chce mi się wierzyć, że Xbox przełknie taką grafikę.
Na gierkę czekam niesamowicie :D

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom