Trailer Transformers: Dark of the moon. Czyli odgżewane roboty cd.

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

garibaldi

Użytkownik
Użytkownik
Trailer Transformers: Dark of the moon. Czyli odgrzewane roboty cd.

Nie tak dawno miałem okazję informować Was o planach wydawniczych Activision. Wspomniano w nich o kolejnej części Transformers. Przyszła więc pora na szczegóły w tej sprawie a dokładniej rzecz biorąc na pierwszy trailer Transformers: Dark of the moon.

Dark of the moon będzie oparty na filmie pod tym samym tytułem, który pojawi się w kinach lipcem tego roku.

Jeżeli gra powtórzy „sukces” poprzednich odsłon – na rynku pojawi się kolejny … przeciętniak. Mam nadzieję, że w tym przypadku będę się mylił, jednak zbyt mocno eksploatowany temat staje się po jakimś czasie nudny (przyp. na przestrzeni ostatnich 3 lat mieliśmy trzy gry osadzone w tym uniwersum).

Zanim przyjdzie nam się jednak przekonać jak poradzi sobie na rynku Dark of the moon, minie jeszcze trochę czasu. Warto do tego momentu śledzić oficjalną stronę gry i jej profil na Facebook-u w poszukiwaniu nowych ciekawych informacji.

Źródło: Game XN - Trailer Transformers: Dark of the moon. Czyli odgrzewane roboty cd.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

bgszef

Banned
odgŻewane lol... co za debile z gamexn i btw bez komentarza dla autora tego tematu za bezmyslne kopiuj wklej...

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Gra jak to gra na podstawie filmu będzie crapem :p Może chociaż film będzie spoko w co wątpie bo nie będzie Megan Fox :p

czesiofan

Użytkownik
Użytkownik
Odgżewane?? Co to ma być? Jakiś gimnazjalista pisze te teksty?

neo937

Użytkownik
Użytkownik
Szczerze to grafika pewnie znowu będzie 100 razy słabsza niż efekty w filmie... Dobrze że pod Optimusa głos podkłada Peter Cullen, bo w innym przypadku nie dość że gra by była słaba graficznie, to w żadnym stopniu klimatem nie przypominałaby filmu.

Onicniepytaj

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
Niestety jestem wręcz przekonany że tak jak i poprzednie gry spod znaku Transformers i ta gra będzie nieudana.

lumpek933

Użytkownik
Użytkownik
Te gry moga miec taki potencjal... niestety tworcy nie umia sie za nie dobrze zaprawic i powstaja przecietniaki w ktore nikt nie chce zagrac...

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
zamiast kontynuowac takie crapy powinni skupic się na czymś nowym.

Fuks

Użytkownik
Użytkownik
Niestety jestem wręcz przekonany że tak jak i poprzednie gry spod znaku Transformers i ta gra będzie nieudana.
Ostatnia cześć była bardzo fajna nawet miała duże noty.

DjKwaku

Użytkownik
Użytkownik
no wlasnie co Wy chcecie :)

jedyna owszem nie postarali sie... ale druga czesc byla naprawde dobra :) moze nie byl to jakis hit ale przeszedlem cala i nawet mnie nie znudzila.
tak wiec jak trzecia czesc zrobia podobnie badz jeszcze lepiej to pewnie przypykam :)

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom