1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[Tymczasowy] Xbox360 nie wczytuje gier z napędu, czarny ekran.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Amaranth4055, Lipiec 31, 2014.

  1. Amaranth4055

    Amaranth4055 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam, jak w temacie. Konsola nie wczytuje gier z napędu. Po próbie odtworzenia gry pojawia się tylko czarny ekran i nic dalej się nie dzieje. Nie słuchać nawet charakterystycznego dźwięku czytania gier przez napęd.
    Czy ktoś miał już taki problem, czy ktoś zna rozwiązanie?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. FormlessBag7

    FormlessBag7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Tak ja mam i zapewne wielu innych 1 pytanie: Czy masz przerobioną konsolę?
     
  4. Amaranth4055

    Amaranth4055 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie, konsola nie była nigdy otwierana.
     
  5. radecki100

    radecki100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam też tak mam ,u mnie działa w następujący sposób po odpaleniu konsoli nie loguje się najpierw uruchamiam grę i działa przynajmniej u mnie , dużo ludzi na forach zgłaszało dziś ten problem.
     
  6. FormlessBag7

    FormlessBag7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Jak można grać nie logując się? I pytanie do @Amaranth4055 masz podłączony internet?
     
  7. Amaranth4055

    Amaranth4055 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Pewnie, jest podłączona. Podłączenie do sieci może coś mieć do napędu?
     
  8. radecki100

    radecki100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    najpierw uruchamiam grę a potem się loguję ,ja mam podłączony net do wczoraj było wszystko ok .Jak odpalam konsolę to loguje mnie automatycznie więc się wylogowywuje odpalam grę i po uruchomieniu znowu się loguję (tak działa to u mnie)
     
    1 osoba to lubi.
  9. Amaranth4055

    Amaranth4055 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie wiem jak to możliwe ale zrobiłem tak jak pisze @radecki100 i rzeczywiście gra odpaliła się bez żadnych problemów 0.o Dlaczego tak się dzieje?
     
  10. joedalton

    joedalton Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Problem znany od wczorajszej nocy. Problem polega na automatycznym sprawdzaniu aktualizacji. Nie ma sie czym przejomować, MS pracuje nad tym co skopał. Problem nie dotyczy tylko PL.
     
    1 osoba to lubi.
  11. Amaranth4055

    Amaranth4055 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    OK dzięki bardzo za info. Bd sprawdzać. Jak będzie chodziło normalnie postaram się napisać w tym temacie.
     
  12. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  13. Damian Koszyk

    Damian Koszyk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2014
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Opole, Poland
    To wina netu!!

    Dobra rada dla mających XBOX-a wina czarnego ekranu po odpaleniu gry,DVD itp trzeba odłączyć net coś musieli spieprzyć odłączyłem net i wszystko działa:)
     
    1 osoba to lubi.
  14. hubiwwe

    hubiwwe Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2014
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Mam tak samo czarny ekran po odpaleniu gry. Nie działają z płyt i z dysku. Slim nie przerabiany gry oryginalne. Jeśli MS coś zj^%ał z live to chyba tylko czekanie pozostaje :(
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12729
    Polubienia:
    1186
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie panikuj graj bez live i śmiga
     
  16. Bazalt87

    Bazalt87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    1. Odpal konsole
    2. Nie wybieraj profilu
    3. Odpal grę, gdy ta zapyta, wybierz odpowiedni profil
    4. ????
    5. Profit

    :)
     
    1 osoba to lubi.
  17. FormlessBag7

    FormlessBag7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    @Amaranth to daj znać w tym poście będziemy wdzięczni bo to do ch**a walca nie podobne kupiłem wczoraj golda i go wpisałem, a tu dzisiaj patrze nie działa mi konsola tak jak powinna już się bałem że jakiegoś bana dostałem . I ten problem ma każdy użytkownik konsoli Xbox 360 na całym świecie więc trzeba czekać aż coś zrobią
     
  18. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    1399
    Polubienia:
    511
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Nie każdy bo ja grałem dziś bez problemu :p
     
  19. 2kilo

    2kilo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Alkmaar
    Nie trzeba odlanczac neta, wystarczy się nie logować, dodam tylko ze tym sposobem, który wyżej koledzy podali można tez włączać gry multiplayer.
     
  20. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    30423
    Polubienia:
    3838
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Z racji tego, że jest dużo pytań ''co z moją konsolą'' na czas awarii temat zostaje przyklejony!
    Moderatorów proszę o przekierowywanie userów do tego wątku!

     
  21. sidewalker

    sidewalker Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    U mnie nie działa ani ten myk z wylogowaniem, ani z odłączenie netu, bo savey mam na chmurze, a nie będę wszystkich z powrotem teraz kopiowal na dysk -,- a tak swoją drogą, to ciekawe czy MS wymyśli jakieś zadośćuczynienia :p
     

Wczytywanie...

Poleć forum