uciekajaca kamera tylko na jednym padzie

przem kraju

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
witam mam problem z jednym padem.
posiadam x box one x z dwoma padami, jeden pad jest fabryczny od tej konskoli a drugi dokupiłem do podstawowej wersji konsoli ktora sprzedałem ale bez tego pada. no i z tym padem jest taki problem ze w grach ucieka kamera na doł tak jakby naciskac do gory na prawym analogu, np w gta 5 kamera ucieka pod tylni zderzak auta we wiedzminie pod nogi lub **** konia i tak dalej.ale ucieka tak płynnie powoli i jakby wyjechac na sama gore kamera to gdzies po 4 sekundach kamera zaczyne powolutku zjezdzac na doł. z padem fabrycznym od konsoli nie ma takich jaj. pad nie wymaga aktualizacji a w trybie testowym prawy analog nie wykazuje zeby był jakis fizyczny nacisk na up r. takze nie wiem co jest grane

Ostatnia edycja:

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
W ustawieniach konsoli > kontrolery masz kalibrację, wykonaj ją, jezeli to nic nie da a pad jest na gwarancji to wiesz co robić a Jeżeli nie to psiknij preparatem pokroju kontakt a jak dalej będzie problem to zostaje wymiana. Potrzebny jest śrubokręt, odsysacz, lutownica i analog.

przem kraju

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
W ustawieniach konsoli > kontrolery masz kalibrację, wykonaj ją, jezeli to nic nie da a pad jest na gwarancji to wiesz co robić a Jeżeli nie to psiknij preparatem pokroju kontakt a jak dalej będzie problem to zostaje wymiana. Potrzebny jest śrubokręt, odsysacz, lutownica i analog.
nie widzę żadnej opcji typy kalibracja ale skoro to zwiera na analogu to dlaczego tryb testowy tego nie wykazyje? gdzie przy nacisnieciu dowolnego przycisku informacja o tym ze dany przycisk jest w urzyciu wyświetla sie na ekranie

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
To się może kryć pod nazwą aktualizacja pada, nie sprawdzę teraz gdyż nie jestem przy konsoli.

Do góry Bottom