Update konsoli z iXtreme.

cosby

Użytkownik
Użytkownik
Podpinam konsolę do LAN a ta na starcie mnie wita i wypisuje że nie zaloguje mnie bez aktualizacji konsoli. Możecie podpowiedzieć czy mam się zgadzać na to? Inaczej wejść nie mogę ale że konsolka przerobiona to nie wiem czy mogę... Czy ktoś z was mający iXtreme łączył się z siecią? Może lamerskie pytanie ale w sumie nie wiem też jak sprawdzić w jaki sposób ta konsola jest przerobiona i czy logowanie jest bezpieczne by mnie nie zbanowali. Odkupiłem ją w takim stanie...

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik
Odp: Update konsoli z iXtreme.

Jeśli masz ixtreme to nie masz się co bać, a jeśli xtreme to wyjmij płytę z napędu i już.

cosby

Użytkownik
Użytkownik

Nie czaję. To sprawdzają płytę przy połączeniu czy konsolę ???????

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

Płytę.

cosby

Użytkownik
Użytkownik

Ok. Poszło. Dzięki !

Pokazuje mi że mam golda na miesiąc gratis. Rejestruję się i jednak lipa. Przy zakładaniu konta zgłasza nieprawidłowy kod pocztowy. Kraj ustawiłem na Wielka Brytania bo Polski nie było. Czy wiecie może jak dalej się dostać?

Acer4ever

Użytkownik
Użytkownik

Poszukaj odpowiedniego kodu w internecie ;)

R

rowerser

Guest

lol po co sie zabierac za cos jak sie nie umie ? najpierw czytac poradniki na stronce i pozniej dopiero pytania...

calis

Użytkownik
Użytkownik

rowerser napisał:
lol po co sie zabierac za cos jak sie nie umie ? najpierw czytac poradniki na stronce i pozniej dopiero pytania...
Kto pyta nie błądzi i nie kozakuj tak bo sam kiedyś byłeś zielony...

Odpowiadając na pytanie o kod pocztowy w UK to możesz użyć na przykład SW7 4DZ (pod takim kiedyś mieszkałem i sam takiego użyłem do rejestracji xboxa). A jak nie to sprawdź sobie w necie adres jakiejś angielskiej firmy i będziesz miał kod. Pisz jak coś jeszcze chcesz wiedziec

Do góry Bottom