Mam pytanie, czy była kiedys sytuacja z przeszłosci lub możliwe jest aby MICROSOFT usunęło grę z biblioteki gracza (nw wygasła licencja, lub inny powód) ? Czy jedynie co mogą to usunąc gre z biblioteki sklepu, lub usunąc granie online w tej grze ??
Mam pytanie, czy była kiedys sytuacja z przeszłosci lub możliwe jest aby MICROSOFT usunęło grę z biblioteki gracza (nw wygasła licencja, lub inny powód) ? Czy jedynie co mogą to usunąc gre z biblioteki sklepu, lub usunąc granie online w tej grze ??
Zadnej konkretnie gry nie mam na mysli, poprostu przypomniałem sobie o artykule na tym forum sprzed paru miesięcy w którym microsoft miał usunąc jakis tytuł i nie mogłem sobie przypomniec czy chodziło w nim o sklep czy biblioteke gracza
Chodzi o forzę zapewne... jak usuwają to ze sklepu... Jeśli kupiłeś ten tytuł przed usunięciem to będzie an zawsze dostępny do pobrania na danym koncie...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.