Warriors: Legends of Troy – latające ręce i nogi czyli galeria screenów

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

garibaldi

Użytkownik
Użytkownik
Ostatnie tygodnie a nawet misiach były prawdziwą pustynią, jeżeli chodzi o materiały dotyczące Warriors: Legends of Troy. Dziś jednak ta sytuacja ulega diametralnej zmianie, za sprawą pokaźnej galerii screenów wypuszczonych przez KOEI.

Dla osób, które po raz pierwszy słyszą o tym tytule – Legends of Troy, jest klasycznym slasherem w którym ręce, nogi, głowy i inne rzeczy możliwe do odrąbania latają na wszystkie strony a całość podlana jest hektolitrami krwi.

Będąc bardziej złośliwym można powiedzieć, że jest to klon Dynasty Warriors osadzony w klimatach Troi. Niema też co ukrywać, że bardzo nieudany klon – patrząc na poniższą galerię. Tytuł wygląda jakby jego platformą docelową było PS2 a nie Xbox 360 oraz PlayStation 3. Być może braki w wyglądzie nadrobi grywalnością ale o tym przekonamy się dopiero 25 marca.

Źródło: Game XN - Warriors: Legends of Troy

Dzokej

Użytkownik
Użytkownik
dobra....ale gdzie te ssy?:D

Marydson

Użytkownik
Użytkownik
to wszystko cholernie marnie wyglada =x

Onicniepytaj

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
Po tych screenach (ze linku - źródło) zastanawiam się z którego roku jest ta gra.. Bardzo brzydko wg. mnie wygląda.

Ignorante

Użytkownik
Użytkownik
Podzielam, jakość screenów nie powala, ale to nie zmienia faktu, że gra zapowiada się przeciętnie pod względem wizualnym...

elosiema

Banned
ta gierka to chyba na psx'a?nie jestem jakims fanem świecidełek ale w tych czasach pewien poziom powinno się trzymać

lumpek933

Użytkownik
Użytkownik
Co to w ogóle za badziew ? Pierwszy raz o czymś takim słyszę...

i.T

Użytkownik
Użytkownik
Grafika nigdy nie była dla mnie wyznacznikiem czy gra jest dobra czy nie, ale tutaj mam nieodparte wrażenie, że ten tytuł to gniot :]

mymph

Świeżak
Świeżak
W grę ma się dobrze grać a nie ma wyglądać ładnie. Jak grałeś w contre jeden z drugim to też narzekaliście że grafika z ****.

i.T

Użytkownik
Użytkownik
Ostatnie tygodnie a nawet misiach były prawdziwą pustynią, jeżeli chodzi o materiały dotyczące Warriors: Legends of Troy. Dziś jednak ta sytuacja ulega diametralnej zmianie, za sprawą pokaźnej galerii screenów wypuszczonych przez KOEI.[/url]
Tytuły wypuszczane przez studio KOEI, jak dla mnie podoba się w większości Azjatów, reszcie świata niekoniecznie.

No ale, jak to się mówi. Gusta są różne i z reguły o nich nie powinno się dyskutować.

W grę ma się dobrze grać a nie ma wyglądać ładnie.
Dokładnie. Jednak niektórzy nie bawią się dobrze, gdy muszą patrzeć na tekstury wyglądające jak sprzed dekady.

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom