wiadomosc do admina , moderatora...pytanie :)

xboxfan^^

Banned
pasjonuje sie grami od dluzszego czasu i tu mam pytanie czy moglbym dla waszego forum pisac recenzje gier bardzo szczegolowe starannie opracowane tresciwe i poprawne ortograficznie i mam pytanie czy wyrazilibyscie zgode na takie cos? czy wy gracze bylibyscie chetni czytac takie recenzje?:)

lechuszusz

Użytkownik
Użytkownik
A używasz prawy alt?

xboxfan^^

Banned
ojej nie czepiaj sie wychodze z inicjatywa bo mam czas i ochote pisac recenzje i kazda recenzja bedzie poprawna ortograficznie a teraz pisze zwykła wiadomosc wystarczy dajcie mi szanse a zobaczycie ze wszystko bedzie wykonane conajmniej porządnie:) a napisałem to poniewaz nie za bardzo wiedziałem gdzie :)

Kamikaze

Banned
czy wy gracze bylibyscie chetni czytac takie recenzje?:)

Szpaner94

Banned
Skoro i tak temat zaraz zostanie posłany w diabły, to ja chce dodać coś od siebie :D.

Lubie Penelope Cruz...

A teraz, żeby nie dostać bana(na) za wygłupy, dodam coś sensownego :

Ja bym chętnie poczytał recenzje graczy z XboxForum.pl. Może jakiś specjalny dział na takie rzeczy ? Aby każdy mógł coś wyskrobać..

R

rowerser

Guest
Jeśli będziesz używał przecinków itd...to czemu nie. Pomijając fakt, że zły dział....zresztą nie musimy wyrażać zgody byś cokolwiek zaczął pisać. Pisz, czy to w formie bloga, czy w dziale OT.

Pamiętam, że już było z 5takich akcji na tym forum, każdy się jarał niesamowicie. Napiszcie po 10 dobrych recenzji, a dział pewnie powstanie. (powstanie nowego działu, muszą podjąć admini, nie ja)

xboxfan^^

Banned
może jakiś moderator sie wypowie badz jeszcze inni gracze? albo admin? mogłbym jutro z rana zacząć np od bulletstorma :) powtarzam wszystko bedzie na ostatni guzik przecinki i inne tego typu rzeczy :)

T0Mmy

Banned
Dopisuje sie do kolegów co chcieli by dział recenzje gier

Azur

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Użytkownik
Wiesz, myślę że to nie jest zły pomysł. Z chęcią bym poczytał, ale nie rób takich offtopów w aktualnościach bo jakiś mod może cię wybielić za to. JESTEM NA TAK ! 3x TAK i przechodzisz dalej :)

xboxfan^^

Banned
poprostu czułbym sie lepiej chcialbym dostac szanse postaram sie... nie wychodze ni z gruszki ni z piertuszki chce sie przyłożyć i pisać porzadne dopracowane recenzje :)

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Wybielić :p

Jeżeli recka będzie przyzwoita to z chęcią poczytam ;)

Dogg

Użytkownik
Użytkownik
Właśnie, blog to odpowiednie to tego miejsce. Ja też może zacznę coś pisać :)

Kamikaze

Banned
Na pewno byłoby to lepsze niż ten zasłany portal...

$evik

Banned
Ja bym w życiu takiego nie przyjął do pisania recenzji na forum. Swój 'poziom' pokazał pisząc w 'Aktualnościach' swoje nędzne wypociny bez przecinków i 'ogonków'.

Szpaner94

Banned
Wiesz, myślę że to nie jest zły pomysł. Z chęcią bym poczytał, ale nie rób takich offtopów w aktualnościach bo jakiś mod może cię wybielić za to. JESTEM NA TAK ! 3x TAK i przechodzisz dalej :)
Więc zróbmy dział recenzje... najlepsze będą wrzucane na ten piekielny Portal.

Tieu

Użytkownik
Użytkownik
lechuszusz
Taki polonista z Ciebie, a nie wiesz, że pisze się prawego alt'a.

Ja w sumie mógłbym napisać recenzję jakiejś gry single player - na multi niestety nie gram, bo mi się nie podoba.
Jakby dział osobny był na recenzję - super sprawa. Mogę jakiejś gry napisać - tylko powiedzcie jakiej. (Single)

xboxfan^^

Banned
nie pisze tu z przecinkami i ogonkami jak to zgryzliwie nazywasz recenzje beda porzadne i dokładne dopracowane i solidnie wykonane ;) dajcie mi szanse 2-3 recenzje jak sie nie nadam ok zrozumiem ale czy prosze o az tak wiele? Jesli sie nadam to zaczne pisac na portalu :) trzeba go troszke urozmaicic

R

rowerser

Guest
O gad. Dobra zacznijcie sobie pisać recenzje. Wrzućcie je jako blog. Modzi, czyli my, damy znać adminom i zobaczymy co z tego wyjdzie. Każdy kto czuje potrzebę pisania recenzji niech ja napisze. Tymczasem temat leci do OT.

Kamikaze

Banned
Ja jestem na tak tylko niektórzy mają problem :) napisz parę recenzji w dziale offtopic - nie trzeba mieć pozwolenia :) zobaczymy ocenimy i ewentualnie powstanie dział :D jeśli admin się zgodzi ale to już inna rzecz

sikor1994

Użytkownik
Użytkownik
Ale wy macie problem. Facet wychodzi z inicjatywą a wy go za ogonki gonicie. Takie cwaniaki z was to dawajcie wy coś napiszcie zas***ni poloniści. Szanse powinien dostać każdy. Nie podoba się wam to napisze dla innych proste. Zamiast rozwijać portal to go chcecie jeszcze bardziej "uśpić".

Do góry Bottom