wiadomosc do admina , moderatora...pytanie :)

ratajczak1503

Użytkownik
Użytkownik
Mi również podoba się ten pomysł. Jedyna uwaga jest taka, że recenzje powinny pojawiać się maksymalnie 2-3dni po premierze, a nie przeszło tydzień.
Najlepiej jakby był specjalnie poświęcony dział 'Recenzje', a te recenzje mógłby pisał każdy z użytkowników pod warunkiem, że najpierw wysłał by ją do moderatora, a ten jeśli by mu się podobała akceptował i wrzucał na stronę.
Aha może to trochę głupio zabrzmi, ale lepiej byłoby, gdyby recenzję robili piraci, bo oni zawsze mają grę przed premierą i bardzo ułatwili by pomoc tym, którzy chcą kupić oryginał ;)

Azur

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Użytkownik
Napiszcie kilka recenzji w dziale offtop, jak pomysł się modom oraz adminom spodoba powstanie odpowiedni dział...

R

rowerser

Guest
ee ? a jest gdzieś zakaz pisania recenzji dla forum ? Co się tak spinacie ? Nie gadajcie tyle, tylko zacznijcie pisać.

xboxfan^^

Banned
ok zabiore sie z rana i niestety ale jestem piratem;) (dla was stety ;p) wiec mam kazda gre z tydzien przed :) jutro sie biore za bulletstorma:)

Szpaner94

Banned
Bla bla bla.... każdy powinien dodawać recenzje bez znaczenia czy komuś się ona podoba - czy nie. O gustach się nie dyskutuje, więc powinien powstać ogólny "wzorzec" którego wszyscy będą się trzymać, aby ktoś sobie nie pomyślał że wymęczy 2 akapity i dostanie Nobla...

Ponadto rezerwuje Test Drive Unlimited 2... ale byłbym za tym, aby nie ograniczać twórczości jakimś tam modowskim "Mambo-dżambo" i faktem ze już ktoś wcześniej napisał jedną recenzje o tej samej grze....

Tieu

Użytkownik
Użytkownik
Ja popieram xboxfana, sam od dłuższego czasu zastanawiam się nad recenzjami. Może akurat bym się sprawdził?

Jak coś masz moje wsparcie ;). Jutro sam się wezmę do roboty za jakąś recenzję starszej single player gry na 'dobry' początek.

btw. Dla niektórych trudno sprawdzić przed premierą multi.

ratajczak1503

Użytkownik
Użytkownik
Gdyby jeszcze tylko ktoś zaawansowany w pisani recenzji mógł wystawić jakiś regulamin, który będziemy musieli przestrzegać przestrzegać, bo jestem pewien, że 80% chętnych do pisania recenzji nawet nie wiedziałoby jak zacząć(w tym ja)
;)

Szpaner94

Banned
Gdyby jeszcze tylko ktoś zaawansowany w pisani recenzji mógł wystawić jakiś regulamin, który będziemy musieli przestrzegać przestrzegać, bo jestem pewien, że 80% chętnych do pisania recenzji nawet nie wiedziałoby jak zacząć(w tym ja)
;)
Nie Regulamin, a Wytyczne. Kto by chciał czytać ciągle to samo, tylko z pozmienianymi słowami i tytułami ?

CSpec

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
ojej nie czepiaj sie wychodze z inicjatywa bo mam czas i ochote pisac recenzje i kazda recenzja bedzie poprawna ortograficznie a teraz pisze zwykła wiadomosc wystarczy dajcie mi szanse a zobaczycie ze wszystko bedzie wykonane conajmniej porządnie:) a napisałem to poniewaz nie za bardzo wiedziałem gdzie :)
jA Mam inicjatywe pracowac w Allegro!

Do góry Bottom