Widzielście nowe screeny z Wiedzmina 2?

elosiema

Banned
Zwiedzając internet natrafiłem na taki oto temat z nowymi screenami z Wiedźmina 2
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=422113

Musicie przyznać że siura urywa.W porównaniu do DA2 graficznie Wiedźmin niszczy.Pewnie na konsolową wersje troche poczekamy ale już możemy ogłosić kolejny sukces polskiej gry.

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Musicie przyznać że siura urywa.
Hahaha dobry tekst :D

Gra w wersji prebeta/beta a już tak wygląda :) Będzie to najlepszy rpg tego roku obok TES V Skyrim i mam ogromną nadzieję że wyjdzie na Xbox'a i będzie dobrze wyglądała :)

87gelu87

Banned
Użytkownik
takie screene sa zawsze dopieszczane w photoshopie wiec w trakcie gry to wyglada troszke gorzej co nie zmienia faktu ze robi wrazenie :p

voltan91

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
No ładne ładne obrazki, ale nie wiem...
Będzie w końcu Wiedźmin na konsole czy nie?

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
No ładne ładne obrazki, ale nie wiem...
Będzie w końcu Wiedźmin na konsole czy nie?
Czekamy na zapowiedź :) Tomek Gop CDP Red powiedział że bardzo by chcieli wydać tę grę na konsolę ;)

magiczny

Użytkownik
Użytkownik
Musicie przyznać że siura urywa.
Dobrze powiedziane. :D
Urywa nie tylko graczom z wrażenia, ale również BioWare z zazdrości.

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Dobrze powiedziane. :D
Urywa nie tylko graczom z wrażenia, ale również BioWare z zazdrości.
Dokładnie :) Bioware kojarzy mi się zawsze z rpgowym gigantem którego stać na wszystko - widać to chociażby po świetnym silniku graficznym z Mass Effecta 2 - czemu więc nie zastosowali go w Dragon Age? W porównaniu do silnika Red Engine to ten z Dragon Age wygląda jak silnik stosowany w grach na PS 2 :p

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
Twórcy Wiedźmina powinni robic też Gothica, widac, ze znają się na rzeczy :)

T0Mmy

Banned
Dla mnie screeny przeciętne nie wiem czemu takie podniecenie

lozo55

Użytkownik
Użytkownik
Liga XboxForum.pl
po co nam screeny skoro były już gameplaye oO ?

.Mjut

Użytkownik
Użytkownik
Bo nie każdy gameplay jest w bardzo dobrej jakości i screeny lepiej to pokażą. Nie jestem 'fanem' tej gry, nie ciągnie mnie do takich. Ale muszę przyznać, że rwie grzyba.

MrDraiger

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
O boże, jakie piękne screeny :O Jak dobrze że zakupiłem nowego PCta, nic tylko zamówić pre ordera i grać w wiedźmina w dniu premiery ! : D <3 ta gra będzie megaa!

QwerTaj

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Nie podobają mi się włosy Wiedźmina, są takie... lalkowate. Poza tym wszystko super, ciekaw jestem, czy przebije Mass Effecta 2 ;)

akir

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
PSforum.pl
Zdjęcia pochodzą z wersji PC

mad_d2

Użytkownik
Użytkownik
dla mnie wyglada świetnie, polacy robią coraz lepsze gry ( sniper, bulletstorm, wiedzmin) bedzie o nas głośno w swiecie elektronicznej rozrywki :) Ten wiedzmin wogóle wyjdzie na xboxa ?

Lunevil

Użytkownik
Użytkownik
Miazga.Czekam, jak już go dorwe to nie odejde od konsoli o_O

igorro

Użytkownik
Użytkownik
Screeny ładne ale nie ma szans żeby odniosła większy sukces od Dragon Age 2(a juz o ME nie ma co mówić), jakby BioWare tworzyło Widzmina a Dragon Age CDP Red to by było odwrotnie.

DJDIDO88

Użytkownik
Użytkownik
dobre obrazki, ciekawe jak na konsolach będzie wyglądać

Do góry Bottom