Wiedźmin II realia gry , a oczekiwania graczy....

krisroza

Użytkownik
Użytkownik
Interesuje mnie jak druga część jest postrzegana wśród graczy, czy będzie to tytuł który zapracuje na miano sukcesu. jakie są szanse że wyjdzie na PS3, lub XBOX 360. Pytam o opinie gdyż z racji zainteresowania GPW obserwuję spółkę OPTIMUS, oraz pompowanie kursu tylko ze względu że W II ma być nie wiadomo jakim hitem. Co sądzicie o tej grze, jest się czym zachwycać. Przyznam że w W I nie grałem, jakoś nie podchodzą mi te klimaty.

Onicniepytaj

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
Ogólnie Wiedźmin II ma wyjść na X360, co mnie osobiście cieszy. Czy na PS3 też to nie wiem, bo nie posiadam tej konsoli więc sprawy z nią związane są dla mnie raczej nie istotne.
Co do gierki czy gierka okaże się hitem, to czas pokaże jak gracze dostaną ją w swe ręce i zagrają. Bo producenci mogą zapewniać gwiazdki z nieba a co dostaniemy to okaże się dopiero po włączeniu gry. I nie wolno też zapomnieć o tym że każdy ma odmienny gust. Jednemu się podoba to drugiemu tamto.

Z wiedźminem jest to tak że nie jest to już XXXX odsłona typu (NFS, Fify itp itd) tylko dopiero druga część. I za pewnie każdy ma nadzieje że będzie ona znacznie bardziej odbiegała od jedynki w stronę jak najbardziej pozytywną i że reakcję będą typu "WOW. Dwójka miażdży jedynkę".

Ale jak już powiedziałem uruchomimy -> zagramy -> ocenimy :)

Do góry Bottom