Xbox One Witam. Gry z Allegro

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

gemini01

Świeżak
Świeżak
Witam. Jak gry z allegro (konkretnie kody wysylane przez firme ERBE_shop)maja sie do wersji pudelkowych. Bac sie czy nie bac takich ofert? Mam konsole od wczoraj i nie mam doswiadczenia.Dziekuje za info. Jeszcze jedno, czy na tej konsoli mozna tylko i wylacznie grac online, tzn, bez neta i jakiegos tam konta(abonamentu) ani rusz?!

tonyrise19871

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Z tego co czytałem to raczej jest ok

Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka

gemini01

Świeżak
Świeżak
Dziekuje za odpowiedz, zaryzykuje 2 dyszki, tylko czy po zaciagnieciu jej na dysk musze miec golda, czy moge grac offline sobie?

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Dziekuje za odpowiedz, zaryzykuje 2 dyszki, tylko czy po zaciagnieciu jej na dysk musze miec golda, czy moge grac offline sobie?
Z tych gier z lewych kont i tak Cię będzie wyrzucało co chwile, że nawet nie zdążysz sobie dobrze zagrać, a już ktoś inny się zaloguje i Ciebie wysra za przeproszeniem z gry, bo konsola będzie chciała sprawdzić czy masz licencję na tą grę. Te lewe profile z grami dostaje nieraz i 10 ludzi w jednym czasie, kto ma szczęście to sobie pogra. Ogólnie nie warto się bawić w płacenie januszom biznesu, lepiej kupić sobie grę po promocji, albo nauczyć się kupować taniej gry na innych regionach.

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Możesz pisać a on i tak kupi bo tanio jest... mnie to niszczy.. kupić konsole do gier ale na gry już nie starcza...
Nie dostanie pełnego dostępu do konta, tylko sam login i pass... Janusze na takich tylko czekają.

gemini01

Świeżak
Świeżak
I o takie odpowiedzi mi chodzi, serio, nie interesowalem sie tematem wczesniej. Dzieki bardzo, teraz wiem ze to jednak lipa. Spoko, na gry mnie stac, poza tym, duzo jest tez uzywek na portalach. Tylko chcialem sie dowiedziec jak to jest, z tymi tanszymi ofertami. Dziekuje.

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom