witam, mam pytanko co do dodatkow z xbl

Radek mann

Użytkownik
Użytkownik
czy jest taka mozliwosc? kolega sobie kupil dodatkowe samoloty w ace 6
i zeby jakos mi je przeslal czy cos w tym stylu? te dodatki zapisuja sie na dysk?
moze ktos mi cos o tym powiedziec?
pozdrawiam

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik
Odp: witam, mam pytanko co do dodatkow z xbl

Nie ma takiej mozliwosci.

ufoludekcrezy

Użytkownik
Użytkownik
No i widze nie musze pisać ;d next Tematu napisze więc tu Nasunoł mi sie pomysł mianowicie taki ktoś ma mspoints kupuje dodatkowe mapy do gry.. kosztuje go to 1200msp no i potem sciaga se na hdd ale potem musi je usunac i znowu je pobiera ale juz nie placi ;d bo jest to zapisane ze dany gametag ma prawo pobrać bo zapłacił. No i teraz jak ktoś pujdzie na innej konsoli odpali swój profil i bedzie chciał se pobrać czy da sie te mapki pobrać na innej konsoli próbwał ktoś z was. Z tego co wiem tak kombinują na PS 3 ;D

miedzianek

Użytkownik
Użytkownik
uda sie pobrac ale beda tylko na tym koncie dzialaly,do tego musisz byc wtedy podpiety do live i online

fryc88

Użytkownik
Użytkownik
uda sie pobrac ale beda tylko na tym koncie dzialaly,do tego musisz byc wtedy podpiety do live i online
Koncie czy konsoli? Coś mi się obiło o uszy że pobrane dodatki działają tylko na danej konsoli. Czemu jednak zaprzecza wersja dodatków do fallouta które można wgrać bezpośrednio na dysk i działają...

akir

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
PSforum.pl

miedzianek

Użytkownik
Użytkownik
co do 2:w niektorych gierkach to nie zadziala,pad numer 1 bedzie kontem glownym i jedynym ktorym mozna grac

co do 1:podobnie,jak odetna cie od neta to nie dziala dlc;]

@FRYC
na konsoli na ktorej zassales dodatek-dziala on na wszystkich kontach
jesli konto na innej konsoli przywrocisz-dziala tylko na tym koncie po zalogowaniu do live

ufoludekcrezy

Użytkownik
Użytkownik
I co panowie jak sadzicie ten sposób z xboxonline może działać :? Jak ktoś zrobi testa to niech napisze ;d Bardzo by to było przydatne info.

Raps

Użytkownik
Użytkownik
I co panowie jak sadzicie ten sposób z xboxonline może działać :? Jak ktoś zrobi testa to niech napisze ;d Bardzo by to było przydatne info.
Moje zdanie nie kombinuj bo ci M$ skróci czas korzystania z live'a.
Juz na innych forach pisali, ze sposob dziala ale ogolnie ludzie sie boja. Twoja decyzja.

PS. Poza tym to strasznie męczący sposób no ale coś za coś.

strusic

Użytkownik
Użytkownik
Męczący sposób? Zalogować sie na konto znajomego i pobrać ponownie ten dodatek z live? O tak bardzo męczące. Mimo, że nie testowałem to jestem przekonany, że jednak działa. Co ci szkodzi spróbować, najwyżej M$ ci konsolę zbanuje. :p

Do góry Bottom