1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Włączanie konsoli i pada ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pato7, Grudzień 30, 2012.

  1. pato7

    pato7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy jak włącze konsole xbox 360s przyciskiem na konsoli to pad włącza się sam czy trzeba go odzielnie włączać przyciskiem na padzie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Ernest Strzelczyk

    Ernest Strzelczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    a nie lepiej konsole włączyć padem?:D
     
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1916
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Włączanie konsoli i pada ?

    pada trzeba wtedy odzielnie włączyć

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  5. doronio

    doronio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Amsterdam/Opole
    potwierdzam post wyżej :)
     
  6. pato7

    pato7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A można tak ustwaić żeby konsola włączała się razem z padem?
     
  7. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    A nie łatwiej było Ci to samemu sprawdzić ??
    Myślę że nie idzie ustawić żeby pad włączał sie przy włączeniu konsoli..
     
  8. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Jak wlaczysz za pomoca pada, to sie z automatu pad wlaczy.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4674
    Polubienia:
    283
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Można. Wystarczy konsolę włączyć za pomocą pada :)
     
  10. pato7

    pato7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy lekie luzy na analogach to normalne.
     
  11. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4674
    Polubienia:
    283
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Tak. To też zależy ile ten pad był używany :)
     
  12. pato7

    pato7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam go tydzien pad był nowo kupiony i są wyczuwalne lekie luzy na analogach to normalne czy go wymienić.
     
  13. kamikadze2012

    kamikadze2012 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2012
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    No tam za rogiem ;D
  14. pato7

    pato7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To go nie wymieniać ?
     
  15. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    a po co??
     

Wczytywanie...

Poleć forum