Wspólne kupowanie cyfrówek gier XBOX ONE

fitness

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
FIFA 18 na spółkę jest ktoś zainteresowany ?

Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka

Masownik20

Użytkownik
Użytkownik
kupie fife 18 na pol z kims wyjdzie po 90 z groszami. konto nowe dozywotnia gwarancja na nie, ktos chetny?

dongregory

Świeżak
Świeżak
Słuchajcie o co w końcu chodzi z tymi kontami na Xbox one ?
Jeśli kupię kilka kont z innymi na wspolez roznymi grami to w zależności w jaką grę na tych kontach będę chciał grać to bede sie musial logowac ? Za kazdym razem ?
Np.
Mam swoje wlasne konto microsoft na domowej konsoli
Z Jarkiem mam wspolne konto z fifa 18
Z Piotrkiem mam wspolne konto z gta V
Z Marcinem mam wspolne konto z call of duty

I teraz w zaleznosci w jaka gre bede chcial zagrac na tych kontach to musze najpierw sie wylogowac z mojego konta i zalogowac na dany profil aby moc zagrac w dana gre ?
Dodam ze chce miec nadal swoje wlasne konto ktore jest glowne na mojej konsoli a grajac che aby byl moj profil.

2. Jak wtedy takze ma sie granie po sieci jesli dane konto nie ma xbox live a moj profil ma a ja chcialbym wlasnie w ta gre z innego konta pograc na necie ?

hanzobozzpl

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Konsola automatycznie loguje sie na Twoj profil, logujesz sie na profil z gra i przelogowujesz sie na swoj. Ze swojego profilu sie nie wylogowujesz.

Wysłane z mojego Philips V377 przy użyciu Tapatalka

dongregory

Świeżak
Świeżak
Konsola automatycznie loguje sie na Twoj profil, logujesz sie na profil z gra i przelogowujesz sie na swoj. Ze swojego profilu sie nie wylogowujesz.

Czyli tak jak byś był zalogowany na dwa profile jednocześnie? Twój i drugi z grą? A jeśli będę miał np 5 kont z różnymi grami mogę bo zalogowany na wszystkie ?

hanzobozzpl

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Tak. Tyljo relog na swoj by wpadaly tam archi.

pablo2001984

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Witam może ktoś chętny do kupienia na pół zestaw z fifa 18 i nba live 18 z 143 zł z amerykańskiego MS Store?

pablo2001984

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Witam może ktoś chętny do kupienia na pół zestaw z fifa 18 i nba live 18 z 143 zł z amerykańskiego MS Store?
Up

pablo2001984

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Może ktoś chętny na injustice 2 na pół na rosyjskim store za 70?

Jomus

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Witam, może ktoś chętny na rainbow six siege lub nfs payback?

Gamemajstero

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Witam. Ktoś chętny na Shadow of War kod zdrapka z olx 100zl na osobę wychodzi po 50zl ja bym grał na profilu a ktoś by miał ustawiony profil na domową tzn pod grę by się utworzyło nowy profil

ustach

Użytkownik
Użytkownik
Ktoś chętny na konto z call of duty ww2?
Znalazłem na zagranicznej stronie za 46 usd z dożywotnią gwarancją.

Gruberek

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Teraz jest za 44,99 $ w MS więc to żaden biznes. W dodatku kupując zdrapkę na g2a dolar wychodzi 2,50-2,60 zł

ustach

Użytkownik
Użytkownik
Teraz jest za 44,99 $ w MS więc to żaden biznes. W dodatku kupując zdrapkę na g2a dolar wychodzi 2,50-2,60 zł
Ok tego nie wiedziałem. Już znalazłem.
Dobrze rozumiem że mam ktoś taka zdrapke i dostanę kod.https://www.g2a.com/xbox-live-gift-card-united-states-75-usd-xbox-live-key-i10000070181014
Mam stworzyc konto na kompie na region usa, podac dane rozliczeniowe usa i wbic kod i kupic gre?
Jeśli dane potrzebne to ktos podlinkuje?
Czy w vpn trzeba się bawic przy wbijaniu kodu i kupnie gry?
Pozdrawiam

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Ok tego nie wiedziałem. Już znalazłem.
Dobrze rozumiem że mam ktoś taka zdrapke i dostanę kod.https://www.g2a.com/xbox-live-gift-card-united-states-75-usd-xbox-live-key-i10000070181014
Mam stworzyc konto na kompie na region usa, podac dane rozliczeniowe usa i wbic kod i kupic gre?
Jeśli dane potrzebne to ktos podlinkuje?
Czy w vpn trzeba się bawic przy wbijaniu kodu i kupnie gry?
Pozdrawiam
Tak masz tam zdrapki 75 USD. Jak kupisz to dostaniesz kod do tej zdrapki. Najlepiej wbijać go przez konsolę i nie musisz się srać z jakimiś VPNami. Konta też nie musisz tworzyć specjalnie pod USA, wystarczy na chwilę zmienić region konsoli do wbicia zdrapki i zakupu gry. A zresztą tu masz wszystko ładnie pięknie przeze mnie opisane: https://xboxforum.pl/threads/obejscie-blokady-ms-na-zagranicznych-zdrapkach.163652/

ustach

Użytkownik
Użytkownik
Tak masz tam zdrapki 75 USD. Jak kupisz to dostaniesz kod do tej zdrapki. Najlepiej wbijać go przez konsolę i nie musisz się srać z jakimiś VPNami. Konta też nie musisz tworzyć specjalnie pod USA, wystarczy na chwilę zmienić region konsoli do wbicia zdrapki i zakupu gry. A zresztą tu masz wszystko ładnie pięknie przeze mnie opisane: https://xboxforum.pl/threads/obejscie-blokady-ms-na-zagranicznych-zdrapkach.163652/
Ok dzięki poczytam.
Ostatnio to kupowalem coś vpn i rosyjski market. Dość dawno to musiało być

dawidm23

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Ktoś chętny na wspólny zakup PUBG ? Po 50 polskich PLN ów wychodzi ... zasada u ciebie domowa u mnie w tle

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Taballuga909

Świeżak
Świeżak
Poszukuję chętniej osoby do wspólnego zakupu Fifa 18 ?

kadaj2

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
A może by tak dragon ball nowy lub season pass do Assasin orgins ? Gra ma być długo wspierana dodatkami

pablo2001984

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
A po ile dragon?

Do góry Bottom