No więc to mój pierwszy post na tym forum i odrazu zaznaczam że jestem noobem w sprawach technicznych z X360, więc prosze pisać szczegółowo i po "ludzku", prosze też o waszą wyrozumiałość. Więc mojego pierwszego X360 dostałem na ostatnią gwiazdkę, jest to model arcade. Konsola jest super, ale problem w cenach gier :'( Myślałem nad flashem napędu juz od paru tygodni, już powoli się zabierałem do pracy, ale gdy zobaczyłem filmik demonstrujący flashowanie to się przestraszyłem i musze się poradzić paru expertów. Właśnie dlatego zarejestrowałem się na tym forum polecane już od zakupu X360. Nie mam zamiaru robić kopii zapasowych moich oryginalnych gier, chce poprostu ściągać i grać. Mam napęd Hitachi (dwie równoległe dziurki na środku i jedna większa po prawej stronie)
Proszę o wasze porady, opinie, instrukcję. No i mam jeszcze kilka pytań co do flashu:
-Jakich narzędzi, kabli potrzebuję?
-Jak długo zajmuje robienie flashu?
-Co jeśli coś pójdzie nie tak? Np. zapomnę o jakimś kroku podczas flashowania?
-Czy można przywrócić napęd do oryginalnego stanu?
-Czy po flashowaniu nąped bedzie odczytywał oryginalne płyty?
-Jak uniknąć bana na XBOX LIVE? (jeśli to możliwe)
Narazie to tyle pytań, jak mi jeszcze coś przyjdzie do głowy to walnę.
Prosze o konkretne i szczegółowe odpowiedzi i pamiętajcie że za dobrze sie nie znam na tych sprawach więc mówcie po ludzku :.
Proszę o wasze porady, opinie, instrukcję. No i mam jeszcze kilka pytań co do flashu:
-Jakich narzędzi, kabli potrzebuję?
-Jak długo zajmuje robienie flashu?
-Co jeśli coś pójdzie nie tak? Np. zapomnę o jakimś kroku podczas flashowania?
-Czy można przywrócić napęd do oryginalnego stanu?
-Czy po flashowaniu nąped bedzie odczytywał oryginalne płyty?
-Jak uniknąć bana na XBOX LIVE? (jeśli to możliwe)
Narazie to tyle pytań, jak mi jeszcze coś przyjdzie do głowy to walnę.
Prosze o konkretne i szczegółowe odpowiedzi i pamiętajcie że za dobrze sie nie znam na tych sprawach więc mówcie po ludzku :.