Wymiana uszkodzonych 360 na nowe z HDMI ???

P

Piri001

Guest
Takie cos na allegro znalazlem . A teraz niech mi ktos wyjasni co ten pan z tego ma . Czy on cos na tym zarabia ? O co tu w ogole chodzi ?

Edit // sorry zapomnialem dac linka . Oto on : http://allegro.pl/item302868415_wymiana_uszkodzonych_360_na_nowe_z_hdmi_.html

ADAMO

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Wymiana uszkodzonych 360 na nowe z HDMI ???

gadalem z typem na gg i napisal ze poprostu wymienia na nowe nie daje gwarancji nie wiadomo czy jest wogole jakis dziwny

Andrzej92

Użytkownik
Użytkownik

Może to jakiś oszust czy coś albo daje Ci uszkodzonego z hdmi tylko że jest nowy:p

P

Piri001

Guest

Wlasnie ja w tym interesie nie widze zarobku . Dlaczego taki interes oplaca mu sie robic ? to mnie ciekawi

ADAMO

Użytkownik
Użytkownik

on ma konsole sprowadzane pewnie kupuje za np 200zl za granica wiecie jakie tanie konsole np z 3rod przychodzi do ciebie ty ze co ci sprzedal a on ze wina poczty i jego to nie obchodzi:) jakis oszust jest jakis chetny niech spr

cris14

Użytkownik
Użytkownik

Pisałem z gościem i pisał że wymieniają mu w serwisie xboxa w niemczech stare za nowe z dopłatą ;/ Tylko gdzie ten serwis w niemczech:p

P

Piri001

Guest

Sam bym pojechal do tego serwisu . Jezeli on istnieje . No to przyjmujac ze serwis istnieje to teraz jaki ma serwis z tego pożytek ze wymienia stare zepsute na nowe ?

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Teoretycznie taie cos mogloby mu sie oplacac, wszak oferty naprawy 3rod sa zazwyczaj w cenie 200zl.

Ale tylko jesl x'y ktore by dawal w zamian bylyby uzywane, a nie nowe, a takze pod warunkiem ze udalo by mu sie naprawic kazda z tych konsol zeby potem je sprzedac.

P

Piri001

Guest

Ale jeszcze trzeba zauwazyc ze pan ten daje X z hdmi . A nie kazdy daje mu X z hdmi . Wiec skad on je bierze ?

Do góry Bottom