X-box Live

bartekpl13

Użytkownik
Użytkownik
Mam pytanie co do tego x-box live.
Czytałem że można dostać bana, ale ten ban powoduje że nie można grać na x-box live czy coś innego.??
I czy da się jakoś uniknąć bana.??(jak coś to mam przeróbke LT+)

bigipl

Użytkownik
Użytkownik
Bana nie da się uniknąć ban dostaje na dysk wiec konsola nie będzie działać wtedy musisz kupic nowy dysk

KULA

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Bana nie da się uniknąć ban dostaje na dysk wiec konsola nie będzie działać wtedy musisz kupic nowy dysk
??!!!! Ty wiesz co piszesz, no właśnie dysk nie zostaje zbanowany, konsola zostaje zbanowana i nie można połączyć się z usługą Live pozostaje grać tylko na singlu lub przez Xlink Kai, a dysk można do nowej konsoli przenieść i odzyskać profil gracza

hashpl

Banned
a Ty kula wiesz co piszesz ? bo chyba nie, dysku nie mozna przeniesc do nowej konsoli poniewaz save'y oraz profile beda uszkodzone, jedynie co to mozna instalowac gry na dysku na zbanowanej konsoli(wczesniej nie bylo takiej mozliwosci)

KULA

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
coś tam słyszałem że u jednych profile są uszkodzone i nie działają a u innych po przełożeniu wszystko jest OK, więc zawsze można spróbować

mihcal5

Banned
jest sposób na naprawę sejwów, a tak na marginesie mam pytanie: Czy można przerobić (oczywiście nieprzerobioną) zbanowaną konsolę ?

Szpaner94

Banned
jest sposób na naprawę sejwów, a tak na marginesie mam pytanie: Czy można przerobić (oczywiście nieprzerobioną) zbanowaną konsolę ?
Masz nieprzerobiona zbanowana konsole ? Jak to możliwe ? Dostałeś bana na XBL za rozbieranie się przed Kinect-em ? :D

RSA

Użytkownik
Użytkownik
Dostałeś bana na XBL za rozbieranie się przed Kinect-em ?
:):)

Czy można przerobić (oczywiście nieprzerobioną) zbanowaną konsolę
Pewnie ze mozna.

mihcal5

Banned
nie mam zbanowanej ale "mam szanse na bana" w negatywnym tego wypowiedzenia znaczeniu, a za odpowiedź dzięki

Do góry Bottom