X6 vs omnia 2 albo inny tel do 650zl

TigraTeam

Banned
Witam mam pytanie co kupic omnie 2 czy nokie x6 lub inny tel do 650zl moze jakis HTC??zalezy mi na symbianie lub wm:)

65userow

Banned
Omnie 2 odrazu bym "wyrzucił" z listy. Jest to zapomniany model przez producenta, przez co mało aplikacji, i aktualizacji(jeśli są...) do tego telefonu.

Jak dla mnie jeśli chodzi o WM, to polecam Omnie i900. Tutaj masz test telefonu Samsung Omnia i900 | FrazPC
Jeśli chodzi o HTC z WM 6.5 do 650zł to po lekkim dołożeniu kasy możesz kupić używane HTC Touch Pro.

kj5

Użytkownik
Użytkownik
Symbian i WM to przestarzałe systemy, są wolne i toporone, aplikacji coraz mniej
Do 650 kupisz HTC albo Motorole z Androidem czyli najbardziej przyszłościowym systemem który do tego nie kosztuje krocie.

65userow

Banned
Symbian i WM to przestarzałe systemy, są wolne i toporone, aplikacji coraz mniej
.
WM jest może i wolny ale tylko na niektórych telefonach. Pobaw się HTC HD2 lub pooglądaj filmy na YT i zobaczysz jak szybko chodzi.
Symbian przestarzały? Bzdura. Może dla Samsunga to tak, jednak dla Nokii nie. Pooglądaj sobie nowe modele od tego producenta. Większość to smartfony z tym właśnie oprogramowaniem. Wolny nie jest ale za szybki też nie.

65userow

Banned
Tak.

Do góry Bottom