xbox 360 czy kupić ten ? jaka będzie grafa na monitorze ?

Witam. Mam zamiar kupić xboxa 360 z 2007roku, przerobiony, HDMI posiada, w serwisie wymieniona płyta główna, pad, okablowanie za jedyne 400zł. Co sądzicie o takim sprzęcie ? Dodatkowo dostaję gwarancję na miesiąc. Teraz pytanie czy na moim monitorze - Monitor ASUS VK193D ( Opis Monitor LCD Asus VW193D ) będzie dobra grafika. Oczywiście kupię kabel do monitora oraz przejściówkę z chinchy na jack i podłączę głośniki 5.1 tracer. Co myślicie o tym zestawie ?? Proszę o opinie zaawansowanych użytkowników.

@Edit. Czy kupię jaspera przerobionego za 500??

@@Edit. jaki kabel brać ?
http://allegro.pl/kx1a-kabel-xbox-360-vga-hd-av-obraz-crv-lcd-plazma-i1440239392.html
czy
http://allegro.pl/kabel-gold-do-xbox-360-vga-hd-av-pozlacany-k21-i1452212745.html

Olbi

Użytkownik
Użytkownik
Już chyba świeżak nie jesteś żeby to pisać.
A jeżeli chodzi o zestaw to jest on troche za stary jak dla mnie lepiej troche dołożyć i kupić coś nowszego.

Xbox360maniacPL

Użytkownik
Użytkownik
Kupuj niebedziesz zalcowac :D Sam ma X'a i wiem :p

wiesz czasami cena odzwierciedla jakosc, w tym przypadku lepiej odlozyc kilka zlotych i kupic elite przerobiona, albo arcade jespera. Oczywiscie wybor nalezy do Ciebie

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Kup sobie kabel KABEL GOLD DO XBOX 360 VGA HD AV POZŁACANY K21 (1452212745) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Dsub'em podłączasz do monitora - osiągniesz rozdziałkę HD Ready a chinchami do głośników... proste

Edit: Kup odrazu Jaspera...

Zestaw który zapodałeś nie jest warty nawet 350zł - za taki szrot dałbym max 300zł

@Topic

Bierz droższy kabel bo tam obraz jest przesyłany analogowo przez DSUB więc musi być dobrej jakości w przeciwieństwie do HDMI które może być za 2zł a i tak obraz będzie git bo tam obraz jest cyfrowo przesyłany...

maciongix

Użytkownik
Użytkownik
Dokładnie, kup jaspera i kabel vga tylko lepiej kupić trochę droższy kabel bo przez taki za 20zł będziesz miał zły obraz, chyba że dobrze trafisz.

darnokPL

Użytkownik
Użytkownik
A na takim monitorze dałoby radę np. w 2 osoby w halo pograć?

Do góry Bottom