Xbox 360 czy one.

crucial

Świeżak
Świeżak
Witam może pytanie głupie, ale przejdę do rzeczy. Ogólnie lubię sobie pograć, ale od tego mam kompa. Razem z dziewczyną wpadliśmy na pomysł, żeby sobie grać w wolnym czasie ale jakoś aktywniej (na zimę w domowym zaciszu). Dlatego pomyśleliśmy nad kinectem.

Ogólnie miałem x360 kiedyś nawet dwa, obie konsolki szybko padły (były używane - slimy), więc dalej tematu nie ciągłem. Dlatego myślimy nad xone s + kinect. Mam gry z x360, pada itp. Może coś bedzie współgrać. Wiem, ze kinect umarł jako tako, bo go nie sprzedają, dlatego pytanie czy warto?
Jest szeroka biblioteka gier na xone s z grami typu taniec, fitness itp itd na kinect? Lub gier z podzielnym ekranem, jakiś łatwych ciekawych, żeby spędzić fajnie czas? Czy lepiej kupić x360 i pierwszą generację kinecta?

Pozdrawiam.

flacha00

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Jeżeli chcesz pograć na kinect to lepkiej kupić x360. Wybór gier jest dużo większy niż na Xbox one. Tutaj to poza kinect sports i just dance to niewiele jest. Akcesoria od x360 nie działają na one.

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Jak Kinect to tylko x360. Na XO praktycznie nic nie ma z gier. Na X360 masz za to multum. Mój Kinect z XO jest schowany w szafie, a jak gram to tylko na tym z x360, bo są tańce, sporty, taki cyrk, kinect adventures, gry z ćwiczeniami i multum innych gier. Na XO takie Dance Central ma tylko 10 piosenek, a resztę musisz sobie wykupić, to na X360 było chyba po 30 utworów na płycie. Sporty to nie to samo, te z x360 dużo lepsze. Ogólnie nie polecam Kinecta z XO.

Borowik111

Świeżak
Świeżak
Zdecydowanie lepiej wziąć 360, nie dość że taniej to jeszcze o wiele większy wybór gier pod kinect

Do góry Bottom