XBOX 360 i projektor

szymon1122

Świeżak
Świeżak
Witam
Mieliście okazję widzieć Xboxa w akcji na projektorze multimedialnym? Otóż jestem szczęśliwym posiadaczem projektora DLP MEDION MD 30055(wiem wiem MEDION:/, ale jeżeli ktoś nie ma wygórowanych wymagań, a przede wszyskim nie ma porównania do innych droższych modeli to polecam, dałem za niego 1030 zł, przebieg lampy 2h, a obraz w pokoju przeszło 80`:D). No i zastanawiam się nad zakupem konsoli, aby pograć w wolnym czasie i sie trochę odstresować. Przejdę wreszcie do sedna sprawy. Otóż oglądając trailery takich gier jak GoW czy Jericho, osłupiałem, po prostu bajka ale wiadomo nie było takiej jakości jak na telewizorze z HD. No ale trailery, trailerami, czy jak podłącze konsole pod projektor, czy choćby zwykły monitor, obraz będzie taki sam jak podczas wyświetlania traileru??
Tak szczeże mówiąc a raczej pisząc to założyłem ten temat głównie aby pochwalić się projektorem:p, no ale oczywiści czekam na odpowiedź na pytanie bo w sumie ciekawi mnie to. Projektor w filmach sprawuje się świetnie, a jak kupie xboxa i będzie sie także równie dobrze zdawał egzamin w grach, to wrzuce fotki i będę propagował zakup projektora MEDION hehe :D.

plutap

Użytkownik
Użytkownik
Odp: XBOX 360 i projektor

hehe rozumiem co to znaczy, mam trochę lepszy projektor, NEC VT59 z obsługą HD Ready, granie to po prostu bajka ;D

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik
Odp: XBOX 360 i projektor

Tak, nie powinno byc problemu, jednak najprawdopodobniej bedziesz musial dokupic kabel vga (jakies 100zl), no chyba ze twoj projektor ma wejscie component (nie kce mi sie sprawdzac, zobacz sam).

Oczywiscie zeby wszystko ladnie wygladalo bedziesz musial usiasc w odpowiedniej odleglosci.

A gry beda wygladac tak samo jak na trailerach, no chyba ze byly one podrasowane :p

nor4d

Świeżak
Świeżak
Sam korzystam z projektora przy grze i filmach. Wcześniej miałem najpierw 21' calowy telewizor, później 37'. Różnica jest kolosalna, a przyjemność z gry znacznie większa. Przy dobrym kinie domowym możemy uzyskać efekt, który zachwyci każdego.

Niestety nie mam jeszcze nowszej generacji konsol, ale naprawdę jestem ciekaw jak tam będzie się prezentować np. The Division.

Do góry Bottom