Xbox 360, Ktoś jeszcze gra ? Kupowanie nowszych Gier ? Jest Sen?

karol93ts

Użytkownik
Użytkownik
Witam. Chciał bym się dowiedzieć czy jest jeszcze sens kupowania gier takich jak COD BO ll Czy inne nowsze wersje COD? Czy w ogóle jeszcze ktoś gra w te gry? Jeśli napisałem w złym dzialę prosze o poprawienie mnie a przeniosę temat :) Pozdrawiam :)

maniekmaniu

Użytkownik
Użytkownik
We wszystkie części COD na X360 gra pełno ludzi. Sam cały czas gram. Tak samo Gears 3, BattleField 4. To są gry cały czas ogrywane przez live. Pozostałe to nie wiem.
Z Gearsami to tylko trzecia część. Pozostałe nie są grane przez live chyba że ja mam problem ze znalezieniem meczu.
Call of Duty Modern Warfare 1, 2, 3, Ghost, Black Ops, Black Ops 2. W tych częściach non stop są mecze.

Kyron

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
W CoD MW1 czitują, World at War też i Black Ops 2 się zdarza (choc w tym ostatnim jest spoko gafika). Co jest ważne bo inne gry jak Battlefield 4 jak odpaliłem na X1 a potem na staej geneacji (ps3) to oczy idzie wypłakać, CoD Mw1 I WaW też na każdym tv full HD źle wygląda. Ale do staszych CoDów zawsze ludzi znajdziesz - przeważnie już starych wymiataczy, co człeka zleją niemiłosiernie.

Do góry Bottom