xbox 360 live a przerobienie

w0j73k

Użytkownik
Użytkownik
Witam panowie, jestem posiadaczem xboxa360 od niedawna i chciałbym się dowiedziec czy jak mam przerobionego może zostać on zbanowany? Jak odbierałem konsolkę z serwisu facet powiedział mi ze on sam tego nie wie i żebym poszukał na jakichś forach :)

Pozdrawiam cala ekipe Forum i z góry dzięki za pomoc!

Michał01

Użytkownik
Użytkownik
Odp: xbox 360 live a przerobienie

tak może zostać zbanowany

amboman

Świeżak
Świeżak

Dzisiaj byłem w sklepie i przyszedł koleś aby przerobić swojego XBOX'a. Sprzedawca powiedział mu ze ma w swoim Xboxie napęd samsung i jest on bardzo "wrażliwy" na wykrycie przeróbki. Tzn. jeśli miałbym np BENQ lub LG o mógłby spać spokojnie, ale Przerobione Samsungi są wychwytywane przez MS i konsole z Samsungami są najczęściej banowane. Czy to prawda?

calis

Użytkownik
Użytkownik

Pierwsze słyszę żeby ban zależał od napędu. Jak masz przerobionego x-boxa flashem iExtreme 1.41 to możesz spokojnie grać na necie. Większość ludzi tutaj ma 1.41 i nie słyszałem żeby ktoś został zbanowany... Problemy mogą pojawić się po najnowszym update Dashboarda ale to dopiero za parę tygodni :) Wtedy najlepiej odłączyć konsolę od netu i czytać na forum czy się bany posypały czy nie ...

offtopic

Użytkownik
Użytkownik

amboman napisał:
Dzisiaj byłem w sklepie i przyszedł koleś aby przerobić swojego XBOX'a. Sprzedawca powiedział mu ze ma w swoim Xboxie napęd samsung i jest on bardzo "wrażliwy" na wykrycie przeróbki. Tzn. jeśli miałbym np BENQ lub LG o mógłby spać spokojnie, ale Przerobione Samsungi są wychwytywane przez MS i konsole z Samsungami są najczęściej banowane. Czy to prawda?
Bzdura

Do góry Bottom