Xbox 360 Opus

Cypisek2

Użytkownik
Użytkownik
Jak myślicie, warto brać ten model konsoli ? Akurat tak się składa, że osoba od której kupię X360 nie ma wymienionego napędu :) tzn. ma napęd Samsunga. Sam sprzedawca pisze, że widać kolosalną różnicę przed naprawą przez M$ i po naprawie. Dodam, że konsole przed tym "zabiegiem" miał 1,5 roku. Opłaca mi się kopic takiego serwisowanego Premiuma za 750 PLN (oczywiście, z wszystkimi akcesoriami) ?

P

przeo_91

Guest
Odp: Xbox 360 Opus

No jasne że się opłaca... Opus to można powiedzieć poprawiony Falcon tylko że bez HDMI... za 750zł to jak za free :p

Fokuz

Użytkownik
Użytkownik

przeo_91 napisał:
No jasne że się opłaca... Opus to można powiedzieć poprawiony Falcon tylko że bez HDMI... za 750zł to jak za free :p
Nie opłaca się ze względu na to, że w tej chwili w media markt jest promocja
Xbox 360 premium HDMI + 4 gry (Pgr4, DOA4, R6VEGAS, EURO 2008) jest za 1099 zł

Cypisek2

Użytkownik
Użytkownik

Fokuz napisał:
przeo_91 napisał:
Nie opłaca się ze względu na to, że w tej chwili w media markt jest promocja
Xbox 360 premium HDMI + 4 gry (Pgr4, DOA4, R6VEGAS, EURO 2008) jest za 1099 zł
Ale czy posiada przerabiany napęd ?

Fokuz

Użytkownik
Użytkownik

Tak. Nie mają lite-on(ów)

krisr77

Pomocnik
Pomocnik
Użytkownik

w jakim media markcie?
ostantnio widziałem premiumy z 2006-2007 r bez hdmi z 2 grami ale z 1249 :(
Za 1099 przerabialnego z hdmi to sam bym kupił i sprzedał mojego arcada (mial bym dysk i 4 gry za 100zł) :)

Brzuzka

Banned
Użytkownik

jeśli to prawda to już tego w sklepie nie ma...i nie sądze ze za konsole wartą 1300 zł-1400zł czcieli by 1100 na dodatek z 4 dobrymi grami...

Cypisek2

Użytkownik
Użytkownik

Przyszedł już do mnie wyżej wymieniony Xbox 360. 8)
Po czym mogę poznać, że to Opus ?
Zauważyłem pewną zależność: jak stoi w poziomie to całkiem całkiem nagrzewa się pod wiatraczkami zewnętrzna cześć obudowy, ale jak konsola stoi w pionie taka sytuacja nie ma miejsca.

Do góry Bottom