XBoX 360 z napędem hitachi

dtmsonic

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
witam posiadam w/w konsolę postanowiłem ją przerobic powód nie stac mnie na gry z ładnymi okładkami. Chciałbym sie dowiedziec czy da sie przerobic ja bez wlutowywania czipa "tradycyjnym sposobem-kabel sata" bo gosc do ktorego dzwoniłem dzisiaj z allegro powiedział ze sie nie da bo mam za nową konsolę :eek: data produkcji 24.07.2007 zastanawiam sie czy mnie nie sciemniał. prawda to że jestem skazany na granie na orginałach?? :'( a jeżeli faktycznie trzeba wlutowac tego czipa macie namiary na kogos z dolnegoslaska ?? :'(

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik
Odp: XBoX 360 z napędem hitachi

nie przerobi bo nie umie. Pewnie myślał że masz napęd BenQ a nie hitachi. BenQ są nowe i aktualnie nie każdy "przerabiacz" zaopatrzył się w oprogramowanie dla niego a jeśli masz hitachi to każdy powinien ci przerobić.

dtmsonic

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

spike200 napisał:
nie przerobi bo nie umie. Pewnie myślał że masz napęd BenQ a nie hitachi. BenQ są nowe i aktualnie nie każdy "przerabiacz" zaopatrzył się w oprogramowanie dla niego a jeśli masz hitachi to każdy powinien ci przerobić.
po klapce stwierdziłem ze mam hitachi bo to w sumie jedyna klapka która ma 2 prostokątne dziury a to ten kolo http://www.allegro.pl/item299206926_przerobka_flash_xtreme_ixtreme_xbox_360_polkowice.html
jeżeli mówisz że sie da to poszukam dalej dzięki za swiatełko nadzieji :eek:

carl913

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Wszystkie napędy da się przerobić, obecnie najnowsze napędy czyli benq najciężej było przerobić ale jest to mozliwe softem Iextrem 1.4 (ja taki posiadam i wszystko hula jak należy) a pozostale napędy to już wogole bez problemu są przerabialne. Koles na ktorego trafiles to ciec jakis. Pozdro

Hothar

Świeżak
Świeżak

Hmm czy napewno jest tak jak piszecie?? ??? Posiadam x-a z sierpnia 2007 i koleś u którego chciałem przerobić stwierdził przez telefon że wersja z tego okresu to hitachi 79 a on takich nie przerabia bo trzeba dolutowywać programator na czas przeróbki. Więc jak to jest?? :) Trzeba dolutowywać czy ktoś bardziej kompetentny da rade bez cięcia na pacjęcie? ;)

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Zadzwon poprostu do kogos innego.

Do góry Bottom