Xbox 360

deus92

Świeżak
Świeżak
Mam pytanko...Zakupiłem sobie w poprzedni piątek Xbox-a 360....I chciałbym się dowiedzieć jak wam się sprawuje gdyż chcę z niego zrobić pirata ale boję się że coś się z nim będzie działo potem, a jak wiecie traci się gwarancję.... :-\

szelingo

Świeżak
Świeżak
Odp: Xbox 360

JA ZE SWOJEGO ZROBILEM I SMIGA

Gemini

Użytkownik
Użytkownik

Ja ze swojego nie jestem zadowolony. Mało grywam bo mam strasznie nudną grę (Gotham 3 - nie lubię wyścigów) a po około 2 tygodniach grania - po około 2 godzin dziennie - konsola potrafiła się zawiesić, albo napisać "włóż płytę" - wskazując że włożona jest zepsuta lub uszkodzona - a płyta nie miała ani jednej rysy (ile może mieć rys po 2 tygodniach - nie wyciągając płyty w ogóle).
Także boję się jej ruszać - tym bardziej przerabiać bo one chyba nie są za trwałe. Nie no trzeba przerobić :/ Ale też nie mam nikogo sprawdzonego z Katowic. Chyba sprzedam tą konsolkę i kupię Wii.

grgz

Świeżak
Świeżak

Akurat PGR3 to stara gra, więc nie dziwię się, że Ci się nie podoba. Zresztą skoro nie lubisz wyścigów to wiesz ....
A co do Twojego problemu z wyrzucaniem jakichś komunikatów o wrzuceniu płyty jak gra jest w środku to chyba jest coś nie tak. Nie powinno tak być.
Ja mam od miecha i katuje ostro i śmiga wszystko elegancko.

ps. jakbyś sprzedał x360 i kupił WII to naprawdę zachowałbyś się, delikatnie mówiąc, lekkomyślnie :D (na WII są same gry popierdółki, zagraj na x360 w jakiś porządny tytuł typu Gears Of War albo Call Of Duty 4 i odkryjesz moc tej konsoli).

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

Ja już konsolę mam ponad rok, i jedyny problem który zauważyłem to Open Tray przy kopiach zapasowych. A tak śmiga jak chce. A przy przeróbce wcale nie musisz tracić gwarancji, wystarczy umiejętnie odkleić plombę ;)

grgz napisał:
ps. jakbyś sprzedał x360 i kupił WII to naprawdę zachowałbyś się, delikatnie mówiąc, lekkomyślnie Chichot (na WII są same gry popierdółki, zagraj na x360 w jakiś porządny tytuł typu Gears Of War albo Call Of Duty 4 i odkryjesz moc tej konsoli).
To są zupełnie inne konsole. Xbox kładzie na moc i grafikę Wii na 4fun i każdy ma swoje zdanie.

grgz

Świeżak
Świeżak

spike200 napisał:
grgz napisał:
ps. jakbyś sprzedał x360 i kupił WII to naprawdę zachowałbyś się, delikatnie mówiąc, lekkomyślnie Chichot (na WII są same gry popierdółki, zagraj na x360 w jakiś porządny tytuł typu Gears Of War albo Call Of Duty 4 i odkryjesz moc tej konsoli).
To są zupełnie inne konsole. Xbox kładzie na moc i grafikę Wii na 4fun i każdy ma swoje zdanie.
Zgadza się. Każdy ma swoje zdanie i swoją opinię. Moje zdanie jest takie, że WII jest ok ale na krótką metę. Fajne sterowanie itp. ale IMO to się szybko nudzi a niestety na WII nie ma żadnego poważnego tytułu. Ja wybrałem x360 i jestem zadowolony z tej decyzji.
Ok sorry za offtop :)

P

Piri001

Guest

Co do przerobki to narazie nie ma problemow procz co najwyzej bana na xlive . Ja mam konsole od 11.2006 wersje premium i jeszcze nie mam z nia problemow . Chociaz ostatnio mnie naped wkur*ia bo mi plytki dwie oryginalne porysowal :mad:

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Gemini napisał:
Ja ze swojego nie jestem zadowolony. Mało grywam bo mam strasznie nudną grę (Gotham 3 - nie lubię wyścigów) a po około 2 tygodniach grania - po około 2 godzin dziennie - konsola potrafiła się zawiesić, albo napisać "włóż płytę" - wskazując że włożona jest zepsuta lub uszkodzona - a płyta nie miała ani jednej rysy (ile może mieć rys po 2 tygodniach - nie wyciągając płyty w ogóle).
Także boję się jej ruszać - tym bardziej przerabiać bo one chyba nie są za trwałe. Nie no trzeba przerobić :/ Ale też nie mam nikogo sprawdzonego z Katowic. Chyba sprzedam tą konsolkę i kupię Wii.
Reklamacja?

Do góry Bottom