HOT! Xbox All Access oficjalnie! Microsoft oferuje konsolę z grami na abonament, znamy ceny

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl

W ubiegłym tygodniu była to wyłącznie plotka, ale Microsoft właśnie potwierdził niezwykle intrygującą propozycję. Firma zapewni zainteresowanym konsolę z grami w ramach abonamentu. Poznajcie Xbox All Access.

Microsoft zdecydował się na wyjątkowo ciekawą propozycję, która może zainteresować niektórych graczy. Firma zapewni dwa pakiety i oferta powinna trafić w serca wielu graczy.

Amerykanie oficjalnie zapowiedzieli Xbox All Access, czyli abonament, który pozwoli graczom zgarnąć Xboksa One X lub Xboksa One X wraz z Xbox Live Gold i Xbox Game Pass w jednej cenie. Gracze nie będą musieli martwić się o kupowanie sprzętu, gier, czy też abonamentu, bo wszystko otrzymają w jednej cenie.

„Bez ponoszenia kosztów początkowych i za niską miesięczną cenę przez 24 miesiące, Xbox All Access zapewni nowego Xboksa One S lub Xboksa One X, dostęp do ponad 100 wspaniałych gier poprzez Xbox Game Pass i sieciową rozgrywką z Xbox Live Gold.”
Bogdan Bilan – szef marketingu produktów Xbox – podkreśla, że w tym wypadku gracze otrzymają dostęp do ponad 100 produkcji w cenie abonamentu i zagrają we wszystkie tytuły wydawane przez Microsoft w dniach ich premier.

Ceny Xbox All Access rozpoczynają się od 22/35 dolarów:

• Xbox One S + Xbox Game Pass + Xbox Live Gold = 22 dolary na miesiąc
  • Xbox One X + Xbox Game Pass + Xbox Live Gold = 35 dolarów na miesiąc
Należy zaznaczyć, że propozycja działa podobnie jak abonament na telefon w przykładowo Orange – po upływie 24 miesięcy sprzęt jest Waszą własnością, a Wy możecie po prostu wykupić abonamenty.

Jest to naprawdę ciekawa oferta, ponieważ za 80 zł lub 128 zł na miesiąc klienci otrzymają konsolę ze wszystkimi potrzebnymi abonamentami. Oczywiście pojawia się tutaj pewne „przywiązanie”, ponieważ klienci podpiszą umowy na 24 miesiące, ale bez najmniejszego problemu pojawi się opcja zerwania umowy – w tej sytuacji zainteresowani zapłacą pozostałą cenę za urządzenie.

Aktualnie nie wiemy, czy ta propozycja trafi również do Polski – rodzimy oddział Microsoftu nie posiada żadnych oficjalnych informacji.

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
XOX 24*35=840*3.6=~3024zł

XOX =2050zł
GP 40*24=960zł
G 240*2=480zł

O dziwo nawet się opłaca ale patrząc przez pryzmat ciągłych promocji to już tak średnio, cena tostera też sztucznie zawyżona przed wakacjami zbliżaliśmy się do 1700zł a teraz patrze na ceneo a tu ponad 2tys.

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Patrząc przez pryzmat cebuli nie opłaca się tego brać, tak samo jak telefony u operatorów teraz... ''raty''
Lepiej kupić i pierdnąć raz a dobrze. Co od razu Moje to moje...

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Patrząc przez pryzmat cebuli nie opłaca się tego brać, tak samo jak telefony u operatorów teraz... ''raty''
Lepiej kupić i pierdnąć raz a dobrze. Co od razu Moje to moje...
Tu nie chodzi o cebule a o przeceny, gold za 1zł ile razy był, GP też wielokrotnie w przecenie.

brattanek

Ojciec dyrektor
Członek Załogi
Administrator
XBF
Xbox One
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Świeżak
Ciekawe rozwiązanie zobaczymy jakie będą ceny w PL

pluto26

Xbox One
Xbox One
Pomocnik
Użytkownik
Zabójcze !!! Znając nasze realia.

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Onicniepytaj

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
Dokładnie. Już widze jak zestaw xbox one X kosztuje finalnie te 24msc około 4-6 tysi :D

Ceny jak dla Amerykanów to śmieszne.

Jakby u Nas były jakieś rozsądne ceny to łapałbym XOX :)

Kendzi76

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Jak dla mnie to zly pomysl lepiej kupic za gotowke sprzet i dokupic oddzielnie abonamenty np na rok

petroz

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Jak dla mnie to zly pomysl lepiej kupic za gotowke sprzet i dokupic oddzielnie abonamenty np na rok
Dla Ciebie może tak, ale nie wszystkich stać żeby wyciągnąć 2k i wydać na konsolę. Jak kogoś nie stać żeby kupić za gotówkę, to pozostają mu albo kredyt/raty albo coś takiego. Jeżeli taka opcja miałaby wyjść lepiej (korzystniej), to dlaczego ktoś miałby nie skorzystać?

Wszystko się rozchodzi na ile taka oferta będzie konkurencyjna względem właśnie ofert ratalnych/kredytowych.

Gruberek

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Wszystko zależy od ceny jaka będzie w PL. Na pewno dla niektórych osób będzie to wygodna opcja. Ja kupuję sprzęt za gotówkę tylko wtedy gdy jest świetna oferta i niedostępne raty 0%. W innym przypadku zawsze wszystko biorę na raty 0%. Gotówkę wolę trzymać, bo nigdy nie wiadomo kiedy trafi się jakaś okazja :)

Kacpero123

Banned
Użytkownik
Świeżak
po co nam taki news jak to w polsce nigdy nie bedzie.

miałby byc tak ze wymieniamy fata lub s na X z dopłatą... i cisza.

Onicniepytaj

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
Wszystko zależy od ceny jaka będzie w PL. Na pewno dla niektórych osób będzie to wygodna opcja. Ja kupuję sprzęt za gotówkę tylko wtedy gdy jest świetna oferta i niedostępne raty 0%. W innym przypadku zawsze wszystko biorę na raty 0%. Gotówkę wolę trzymać, bo nigdy nie wiadomo kiedy trafi się jakaś okazja :)
Gdzie niby są prawdziwe raty 0%, gdzie na chama nie wciskają ubezpieczenie kredytu albo wydłużonej gwarancji ? Pamiętam jak kupowałem do mieszkania lodówkę, piekarnik, pralkę na raty to gościówa powiedziała że po tygodniu mogę zrezygnować z ubezpieczenie kredytu i nie będzie problemu przyjdą przeliczone raty bez tego ubezpieczenia - czyli prawdziwe 0%. Lecz po 2 miesiącach jak chciałem zakupić telewizor większy 60" na raty (bo nie chciało mi się wyłożyć na raz tyle gotówki) to już było hasło, że nie jest tak łatwo zrezygnować z tego ubezpieczenia i to już się tak nie uda.

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Ważne co jest napisane w umowie, papugi będą obiecywać gruszki na wierzbie bo mają liczone od klienta.

petroz

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Czasami Raty 0% to tylko z nazwy. Jak masz pozytywną historię kredytową, to mogą ci odpuścić ubezpieczenie kredytu i wtedy rzeczywiście mogą ci wyjść 0% kosztów. Ale jak w umowie masz jeszcze coś, np kartę kredytową z kredytem odnawialnym, to dodatkowo dochodzą koszty samej karty i już z zero robi się coś.

Ja jak na razie raty 0% miałem 3 razy w życiu - raz na Xa, drugi raz na meble i trzeci raz na komplet AGD do kuchni. Tak to staram się oszczędzać i za gotówkę kupować. Niestety nie zawsze się chce wykładać swojej gotówki pełna kwote i wtedy tego typu raty czy abonamenty najlepiej się spisują.

Gruberek

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Raty 0% to raty 0%. Ubezpieczenie nie jest obowiązkowe i nigdy nie było. Próbują je wciskać, bo mają z tego prowizję. Ja mam to szczęście, że w większości banków mam wysoką zdolność kredytową ( między innymi dzięki ratom 0% ) i jak ktoś mi wmawia, że bez ubezpieczenia nie będzie zgody to śmieję się w twarz i proszę o sprawdzenie :)
Na allegro też bardzo często są raty 0%. Mając konto w mBanku cała procedura trwa kilka minut.
Oczywiście wszystko ma swoje minusy. Trzeba się pilnować ze zgodami marketingowymi, bo telefon dzwoni co chwilę :D

Ze swojej strony każdemu polecam raty 0%, bo dzięki nim można sobie zrobić fajną historię kredytową. Ja aktualnie mogę dostać 150 tys w 5 minut ( kliknę w apce mobilnej i mam na koncie ). W dodatku na takich warunkach, że promocyjne oferty z reklam się chowają :)

Do góry Bottom