xbox game pass 6 miesiecy

dagerron

Świeżak
Świeżak
czesc pare dni temu mialem promocje na game pass za 87zl dzis juz nie mam tej promocji a podobno trwa do 03.01.19 ktos mial takie przeboje

ar0n

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
No właśnie. Mam tak samo...

sqwara

Użytkownik
Użytkownik
Obstawiam że wprowadzając promocję na rocznego game passa tamtą po cichu wyłączyli :/

ar0n

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Chyba napisze do Microsoftu. Moze coś da się zrobić...

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Raczej nic nie zdziałasz. U mnie też już nie ma tej opcji, został mi tylko za 1 zł na miesiąc.

zurdar

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Ja ciągle ją widzę...

Kyron

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Ja ciągle ją widzę...
Też mam. Może na 10-tego zakupię dla Observera, Senua Sacrifice ma być i PUBG online luknę, reszta nieciekawa juz dla mnie lub ograna.

goofyps

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Mi niestety też już się nie pojawia promka. Wziąłem w listopadzie pół roku i chciałem wziąć teraz jeszcze pół, ale niestety...żebym wiedział to od razu bym wziął 2x.

ar0n

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
No to juz nic z tego nie rozumiem. Jedni maja drudzy nie. A co z live-em ? Może być jakaś zależność?

Tak informacyjnie - znowu mam promke 6-87. Zakupione. Po zakupie już nie ma. Nawet nie ma opcji - na przedłużenie kolejne. Pewnie jeszcze się pojawi. A tak z ciekawości - jaka była najniższa cena pass-a w przeszłości?

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Ja mam za 417 ARS na 3msc włączone odnawianie to wychodzi 42 zł na 3 msc na naszą walutę.

Do góry Bottom