Xbox Game Pass kwiecień 2018. Znamy wszystkie gry

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl

Microsoft właśnie zaprezentował wszystkie produkcje, które będą dostępne dla subskrybentów Xbox Game Pass. Poznajcie tytuły dostępne od kwietnia w „growym Netfliksie” od amerykańskiej korporacji.

Microsoft stale rozwija Xbox Game Pass i dorzuca do oferty nowe gry. W kwietniu otrzymamy osiem nowych tytułów, które będą dostępne od pierwszego dnia miesiąca. Poznajcie wszystkie szczegóły.

Xbox Game Pass kwiecień 2018
  • Cities: Skylines – Xbox One Edition
  • ClusterTruck
  • Kingdom: New Lands
  • Late Shift
  • Portal Knights
  • Robocraft Infinity
  • Sacred Citadel
  • theHunter: Call of the Wild
Szczególnie ciekawym tytułem z powyższej listy jest Cities: Skylines – ekonomiczne symulatory nieczęsto debiutują na konsolach, a ten tytuł zebrał w swoim czasie sporo pochwał. Od siebie mogę również zachęcić graczy do theHunter: Call of the Wild, które choć w okolicach premiery posiadało sporo bugów, to jednak samo strzelanie jest naprawdę satysfakcjonujące.

2nel

Użytkownik
Użytkownik
Cities Skylines - polecam, bardzo fajna gra - wkręca na maksa

hondacbr11

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Niby mamy już kwiecień a aktualizacji żadnej. Ma ktoś juz dostęp do nowych gier w passie czy jeszczw nie ?

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Miałem aktualizację konsoli dobrą godzinę temu i doszły mi nowe gry w GP.

hondacbr11

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Miałem aktualizację konsoli dobrą godzinę temu i doszły mi nowe gry w GP.
No to musze ponownie sprawdzic ;)

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

chrabonszcz

Banned
Użytkownik
Świeżak
Cities Skylines - polecam, bardzo fajna gra - wkręca na maksa
od dawna poluję na tę grę w jakiejś przystępnej cenie bo jakoś nigdy nie widziało mi się wydawać 169,- za taki tytuł :)
a teraz wreszcie osiągnąłem cel :]

damianprz

Użytkownik
Użytkownik
3 gry mają opuścić game pass z końcem kwietnia
  • Lumo
  • NBA 2K17
  • WWE 2K17
Czy to jest pewne info?
O co chodzi? Dodali milion gier typu "mordobicie"
Wrzucają jedną fajną sportową i po 2 miesiącach ją wywalają?

macieQ

Użytkownik
Użytkownik
Usuwają, żeby dodać 2k18

damianprz

Użytkownik
Użytkownik
Usuwają, żeby dodać 2k18
Nie sądzę
Wykupiłem game passa na 4 m-ce a tu takie chamstwo

Dorzucają w maju beznadziejnego PES-a więc jeśli chodzi o koszykówkę to będzie trzeba pykać w NBA Live 18

Ostatnio edytowane przez moderatora:

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Nie sądzę
Wykupiłem game passa na 4 m-ce a tu takie chamstwo
Żadne chamstwo. Najpierw to radziłabym Ci się zapoznać z informacjami jak działa usługa Passa. MS nigdzie nie nakreślił ile dana pozycja będzie w abonamencie. Oferta ma się zmieniać co miesiąc, a co wywalą to zależy od nich.

damianprz

Użytkownik
Użytkownik
Regulamin regulaminem, ale pasowałoby się trzymać jakichś normalnych zasad.
W połowie sezonu wrzucają na 3 miesiące grę, człowiek inwestuje kasę 3x29 zł a później grę usuwają i co taki ktoś ma zrobić?
Jak chce grać to musi tę kasę wyłożyć i jest na tym w plecy.
Szkoda że 200 gier typu mordobicie i strzelanie są i będą w game pass a jedna konkretna sportowa zostaje wywalona tak szybko.

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Regulamin regulaminem, ale pasowałoby się trzymać jakichś normalnych zasad.
W połowie sezonu wrzucają na 3 miesiące grę, człowiek inwestuje kasę 3x29 zł a później grę usuwają i co taki ktoś ma zrobić?
Jak chce grać to musi tę kasę wyłożyć i jest na tym w plecy.
Szkoda że 200 gier typu mordobicie i strzelanie są i będą w game pass a jedna konkretna sportowa zostaje wywalona tak szybko.
Nikt Ci nie kazał przecież kupować abonamentu z wyprzedzeniem. Kupiłeś na własne ryzyko to teraz się nie dziw ;) Ja passa traktuję jako tanią wypożyczalnię gry, jeśli coś mi się spodoba to kupię to później na stałe dla siebie, a co nie to się cieszę, że kiedyś nie wyłożyłam w coś kasy, bo bym wtopiła, a tak tanio mogę przetestować.

damianprz

Użytkownik
Użytkownik
Chodziło mi o coś innego.
Można było kupić grę np. za 200 zł w styczniu, ale pojawiła się w game pass.
Inwestujesz 29 zł na luty i możesz grać. Przychodzi marzec i wpłacasz kolejne 29 zł i to samo w kwietniu.
Razem 87 zł i przy chodzi maj i tak musisz wywalić 200 zł na tę grę jeśli chcesz. Więc jesteś w plecy.

Oferta game pass jest w porządku. Jest Zoo Tycoon jest WRC5 ale w sumie nie jest to oferta dla sportowców tylko bardziej dla podrzynaczy gardeł

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Chodziło mi o coś innego.
Można było kupić grę np. za 200 zł w styczniu, ale pojawiła się w game pass.
Inwestujesz 29 zł na luty i możesz grać. Przychodzi marzec i wpłacasz kolejne 29 zł i to samo w kwietniu.
Razem 87 zł i przy chodzi maj i tak musisz wywalić 200 zł na tę grę jeśli chcesz. Więc jesteś w plecy.

Oferta game pass jest w porządku. Jest Zoo Tycoon jest WRC5 ale w sumie nie jest to oferta dla sportowców tylko bardziej dla podrzynaczy gardeł
Przecież im o to chodzi, żeby ludzi nakręcić daną ilość osób na tytuł. Przetestowałeś? Podobał się? To kupuj grę. Poza tym MS ostatnio na fb się wypowiadał, że to zależy od wydawcy gry ile dana gra będzie w passie, a nie od ich widzimisię. Dla sportowców to jest EA Access i tam masz pewność, że gry tak szybko nie znikną. Ja EAA nie kupuję ze względu na sporty, które mnie kompletnie nie interesują, wolę passa, bo jest różnorodna oferta, a nigdy wszystkim się nie dogodzi, bo każdy z nas jest różny i ma różne gusta growe. Ogólnie MS próbuje ludzi przyzwyczaić do płacenia za coś i nie posiadania tak na prawdę tego jeśli chodzi o różne abonamenty ;)

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Ile Ty chcesz grać w grę którą można przejść w 10h... 3 msc? bez przesady... dobrze że jest ta rotacja przynajmniej nie ma monotonności...

damianprz

Użytkownik
Użytkownik
Ile Ty chcesz grać w grę którą można przejść w 10h... 3 msc? bez przesady... dobrze że jest ta rotacja przynajmniej nie ma monotonności...
O czym ty piszesz?
Gry sportowe to gry w które można grać cały rok.
Wolałbym żeby taka gra jak NBA 2k17 została i żeby była możliwość pyknięcia meczu a Tomb Raidery, Darksidersy, Halo Warsy itd niech się rotują.

Domyślam się że 2K planowało użyczyć Microsoftowi grę NBA 2k17 na kwartał i Microsoft o tym wiedział.
Wiadomo, że zamiast oznajmić że będą to 3 miesiąc lepiej zrobić ludzi w ciula nie informując o tym.

Zabrali NBA 2k17 i teraz zapodają abo za 40 PLN
Zamiast 100 strzelanek, dostaniemy 200 strzelanek

Ostatnio edytowane przez moderatora:

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Zabrali NBA 2k17 i teraz zapodają abo za 40 PLN
Zamiast 100 strzelanek, dostaniemy 200 strzelanek
Kup sobie już te NBA 2k17 na własność i skończ marudzić, bo to już się nudne robi. Mnie osobiście bardziej interesują te strzelaninki niż ta koszykówka. 200 nie będzie, bo pass ma ograniczenie do 100 gier. Ogólnie pass od początku miał być za 40 zł tylko nie wiedząc czemu MS zrobił u nas promocję na 29 zł.

damianprz

Użytkownik
Użytkownik
Kup sobie już te NBA 2k17 na własność i skończ marudzić, bo to już się nudne robi. Mnie osobiście bardziej interesują te strzelaninki niż ta koszykówka. 200 nie będzie, bo pass ma ograniczenie do 100 gier. Ogólnie pass od początku miał być za 40 zł tylko nie wiedząc czemu MS zrobił u nas promocję na 29 zł.
Nie stać mnie żeby wywalić 300 PLN za grę co roku.
Seria 2K jest świetnie zrobiona, ale ceny są kosmiczne.
Dlatego syn musi zadowolić się NBA Live 18 z EA Access.

Ale fakt faktem że Game Pass jeśli chodzi o ofertę sportową to dno.
Podwyżka ceny tylko utwierdza mnie w przekonaniu, żeby nie przedłużać subskrypcji

pluto26

Xbox One
Xbox One
Pomocnik
Użytkownik
No i game pass juz po 39.99 ale z EA pass 10% zniżki.

mikokuba1

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Zawsze można kupić kilkanaście sztuk cdaction i mieć game passa za 17 zł. Kody jak coś się sumują więc rok wychodzi za 204 zł.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Do góry Bottom