Xbox Game Pass październik. Kolejny świetny miesiąc usługi

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl

Potwierdziły się ostatnie przecieki. Xbox Game Pass zostanie w październiku rozszerzone o kolejny zestaw mocnych tytułów. Poznajcie wszystkie produkcje przygotowane dla subskrybentów amerykańskiej usługi.

Na Inside Xbox odbyło się kilka ważnych ogłoszeń i podczas wydarzenia gracze otrzymali konkretne informacje dotyczące produkcji dostępnych w Games with Gold oraz Xbox Game Pass. Świetnie wygląda oferta przygotowana dla „growego Netflixa” od Amerykanów.

Xbox Game Pass październik 2018
  • Forza Horizon 4 (2.10)
  • Wolfenstein: The New Order (1.10)
  • Metro 2033 Redux (1.10)
  • Westerado: Double Barreled (1.10)
  • LEGO Indiana Jones: The Original Adventures (1.10)
  • Shantae: Half-Genie Hero (1.10)
  • Split/Second (1.10)
Potwierdziły się ostatnie plotki. Microsoft wrzuci do Xbox Game Pass nie tylko Forza Horizon 4, ale pozwoli graczom zapoznać się z odpicowanym Metro 2033, czy też Wolfenstein: The New Order. Małymi krokami rośnie katalog dostępnych produkcji i bez wątpienia październik to kolejny mocny miesiąc dla subskrybentów.

Onicniepytaj

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
stary szrot który każdy już ograł.

Nie licząc oczywiście chyba czegoś co napędzi sprzedarz czyt. Forza Horizon 4.

goofyps

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Ja nie ograłem ani wolfensteina, anie metro, więc nie generalizuj.
stary szrot który każdy już ograł.

Nie licząc oczywiście chyba czegoś co napędzi sprzedarz czyt. Forza Horizon 4.

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Dla mnie nic ciekawego pierwsze trzy pozycję oraz ostatnią mam, Metro było w w goldzie a Wolf miał taką przecenę kiedyś tam że wstyd było nie brać i to w czasach bez regionów. Grami stylizowanymi na retro rzygam bo nie czaje tej schizy na ''kiedyś było lepiej'', Shantae to nie było już w GP albo w gold ? Nie wiem gdzie ale w to grałem a może było w Plusie..

Jak dla mnie ten miesiąc GP jest spoko takie 8+/10, Metro, Wolf, Lego, S/P no i FH4! Chyba nie ma takiego co powie że to słabe gry ? Z takim małym ale... tylko dla tych co traktują granie jak dodatkową aktywność a nie takich maniaków którzy codziennie młócą i wertują wszystkie promocję jak ja :p

Onicniepytaj

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
Raz to żałuj bo dobre gry.
Dwa tyle razy były w promce za drobne, że aż dziwne iż nie ograłeś. Bo sam jakoś mega parcia na to nie miałem ale trafiły się dobre promki gdzie za grosze szło wyrwać te gry.
Trzy nie mam pojęcia czy jesteś świeżym graczem czy już xboxa masz X lat - bo jak X lat i nie ograłeś to dziwne.

Będę "generalizował" bo to szrot dla starych wyjadaczy.

@krzys1190 Ja miałem taki etap, że co premiera to gra była u mnie ale od jakiegoś dłuższego czasu daje sobie już siana z tym. Lepiej poczekać na jakieś dobre promo niż kupować grę na premierę za grubo ponad 200zł. I czasami jednak lepiej odczekać dłuższą chwilę by zobaczyć lets playe czy warto zopatrywać się w daną grę :D

Kendzi76

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Ogra się kilka tytułów :)

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
@krzys1190 Ja miałem taki etap, że co premiera to gra była u mnie ale od jakiegoś dłuższego czasu daje sobie już siana z tym. Lepiej poczekać na jakieś dobre promo niż kupować grę na premierę za grubo ponad 200zł. I czasami jednak lepiej odczekać dłuższą chwilę by zobaczyć lets playe czy warto zopatrywać się w daną grę :D
I zbiera się tkz kupka wstydu, więcej się kupuje niż jest się w stanie grać :D

suki

Użytkownik
Użytkownik
I zbiera się tkz kupka wstydu, więcej się kupuje niż jest się w stanie grać :D
.niestety doba jest za krótka :)

A z tą fh4 to i tak.będzie tak że ludzie będą upgrade do ultimate kupować i gry na własność mieć nie będą...
Za to więcej drivatarów będzie jeździć.

Kyron

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
A ja Wolfensteina tak a Metro nie - odpaliłem i nie dałem wręcz rady (mało się podziemi przez 20 kilka lat naooglądałem ) a wpadło wszystko w goldzie i w pasie i chyba zremasterowane też jest.

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Przy tylu promocjach na te Wolfy i Metro to aż dziw, że nie masz :p Dla mnie poza FH4 to nic w tym passie nie ma.

Ja miałem taki etap, że co premiera to gra była u mnie ale od jakiegoś dłuższego czasu daje sobie już siana z tym. Lepiej poczekać na jakieś dobre promo niż kupować grę na premierę za grubo ponad 200zł. I czasami jednak lepiej odczekać dłuższą chwilę by zobaczyć lets playe czy warto zopatrywać się w daną grę :D
Ja też tak robiłam, a co śmieszne to zwykle grę się kupiło na premierę, a później leżała na półce i czekała na swój czas :smuggrin:

goofyps

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Przy tylu promocjach na te Wolfy i Metro to aż dziw, że nie masz :p
Dopiero rok temu przesiadłem sie z 360tki na one, w ostatni black friday był taki szał zakupów, że jeszcze wszystkiego nie ograłem, także póki co na zapas nie kupuje [emoji6]

suki

Użytkownik
Użytkownik
Dopiero rok temu przesiadłem sie z 360tki na one, w ostatni black friday był taki szał zakupów, że jeszcze wszystkiego nie ograłem, także póki co na zapas nie kupuje [emoji6]
Ja też :)

Przy tylu promocjach na te Wolfy i Metro to aż dziw, że nie masz :p Dla mnie poza FH4 to nic w tym passie nie ma.

Ja też tak robiłam, a co śmieszne to zwykle grę się kupiło na premierę, a później leżała na półce i czekała na swój czas :smuggrin:
Dlatego właśnie jaki jest powód robić 12 pre orderów na gry które wychodzą w tym samym czasie? Doba trochę za krótka.

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Dlatego właśnie jaki jest powód robić 12 pre orderów na gry które wychodzą w tym samym czasie? Doba trochę za krótka.
No właśnie nie ma to sensu, człowiek musiałby stale siedzieć przed konsolą, żeby to wszystko ograć :p Co innego kupić jakiś preorder jeśli dodają jakieś gadżety, których później już nie dostaniemy, a nam zależy :)

Do góry Bottom