Xbox gold 12 msc + 1

Arerox

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Cześć wszystkim,
próbuję aktywować golda 12 msc i wyskakuje mi informacja, że jeżeli włączę subskrypcję to dostanę 1 msc darmowego golda. Mogą to włączyć, wykorzystać kod i od razu wyłączyć subskrypcję?

MirBar

Banned
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Tak możesz zrobić dokładnie tak jak napisałeś

Tavik

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Tak,bez problemu :)

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Możesz, ja tak za każdym razem robię jak mi to proponują :p

Arerox

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Dzięki serdecznie.
Mam jeszcze pewną rozbieżność. Na ekranie głównym mam informację, że xbox live kończy się za mniej niż 7 dni, natomiast po kliknięciu w tę ikonę (z klepsydrą) mam informację "Data wygaśnięcia: 01.04.2019".

Tavik

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Pewnie wygasa o późnej godzinie.

Arerox

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Pewnie wygasa o późnej godzinie.
Nie rozumiem. A co godzina ma do tego?

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Dzięki serdecznie.
Mam jeszcze pewną rozbieżność. Na ekranie głównym mam informację, że xbox live kończy się za mniej niż 7 dni, natomiast po kliknięciu w tę ikonę (z klepsydrą) mam informację "Data wygaśnięcia: 01.04.2019".
Bo MS może jeszcze nie załapał, że masz przedłużone. I tak jak masz info o 2019 to się tym nie przejmuj. Do pewności wejść na xbox.com, zaloguj sie na swoje konto i wejdź w subskrypcje, tam będziesz miał poprawną datę do kiedy masz. Tam też anulujesz autoodnawianie.

Tavik

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Nie rozumiem. A co godzina ma do tego?
Faktycznie,źle przeczytałem.

maly_iwan

Świeżak
Świeżak
pozwolę sobie na podpięcie się do tematu. Czy przy zakupie raz za razem golda na 3 miesiące, będę miał golda na 6 miesięcy czy system nie pozwoli na taką transakcję?

MirBar

Banned
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Zakupy się sumują. Jeśli kupisz 2x na 3m to będziesz miał 6m.

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
pozwolę sobie na podpięcie się do tematu. Czy przy zakupie raz za razem golda na 3 miesiące, będę miał golda na 6 miesięcy czy system nie pozwoli na taką transakcję?
Można bodajże max na dwa lata załadować Golda, kody się sumują.

maly_iwan

Świeżak
Świeżak
dzięki, także trzeba skorzystać ze świątecznej promocji:D

Gruberek

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Można bodajże max na dwa lata załadować Golda, kody się sumują.
Limit to chyba 3 lata. Dwa na pewno nie, bo sam mam na ponad dwa lata wykupionego Golda.

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Limit to chyba 3 lata. Dwa na pewno nie, bo sam mam na ponad dwa lata wykupionego Golda.
Nie byłam właśnie pewna czy 2 czy 3 :) To wychodzi na to, że 3:)

dzięki, także trzeba skorzystać ze świątecznej promocji:D
Ale gold z promocji MS za te 31,50zł kupisz tylko jeden. Jak kupisz pierwszy to Ci sie od razu gold przedłuży i promocja zniknie na przedłużenie o kolejne 3 miesiące w cenie 31,50zł. Forma prezentu również nie działa w promocyjnej cenie, bo tam już wyskakuje normalna cena 79zł.

Arerox

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
A czy ten gold 3m za 31,50 PLN jest również dla osób, które już maja golda czy tylko dla tych, które go nie mają?

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
A czy ten gold 3m za 31,50 PLN jest również dla osób, które już maja golda czy tylko dla tych, które go nie mają?
Zawsze jest tylko dla tych, którzy nie mają. MS nie robi nigdy promocji dla tych, którzy stale płacą....stałych klientów mają w d...4 literkach.

Do góry Bottom