Nie rozumiem. A co godzina ma do tego?Pewnie wygasa o późnej godzinie.
Bo MS może jeszcze nie załapał, że masz przedłużone. I tak jak masz info o 2019 to się tym nie przejmuj. Do pewności wejść na xbox.com, zaloguj sie na swoje konto i wejdź w subskrypcje, tam będziesz miał poprawną datę do kiedy masz. Tam też anulujesz autoodnawianie.Dzięki serdecznie.
Mam jeszcze pewną rozbieżność. Na ekranie głównym mam informację, że xbox live kończy się za mniej niż 7 dni, natomiast po kliknięciu w tę ikonę (z klepsydrą) mam informację "Data wygaśnięcia: 01.04.2019".
Faktycznie,źle przeczytałem.Nie rozumiem. A co godzina ma do tego?
Można bodajże max na dwa lata załadować Golda, kody się sumują.pozwolę sobie na podpięcie się do tematu. Czy przy zakupie raz za razem golda na 3 miesiące, będę miał golda na 6 miesięcy czy system nie pozwoli na taką transakcję?
Limit to chyba 3 lata. Dwa na pewno nie, bo sam mam na ponad dwa lata wykupionego Golda.Można bodajże max na dwa lata załadować Golda, kody się sumują.
Nie byłam właśnie pewna czy 2 czy 3Limit to chyba 3 lata. Dwa na pewno nie, bo sam mam na ponad dwa lata wykupionego Golda.
![]()
Ale gold z promocji MS za te 31,50zł kupisz tylko jeden. Jak kupisz pierwszy to Ci sie od razu gold przedłuży i promocja zniknie na przedłużenie o kolejne 3 miesiące w cenie 31,50zł. Forma prezentu również nie działa w promocyjnej cenie, bo tam już wyskakuje normalna cena 79zł.dzięki, także trzeba skorzystać ze świątecznej promocji![]()
Zawsze jest tylko dla tych, którzy nie mają. MS nie robi nigdy promocji dla tych, którzy stale płacą....stałych klientów mają w d...4 literkach.A czy ten gold 3m za 31,50 PLN jest również dla osób, które już maja golda czy tylko dla tych, które go nie mają?