Xbox kino domowe 5.1

sqniarz

Użytkownik
Użytkownik
Chciałbym podłączyć xboxa z głośnikami od kina domowego. Wiem że można to zrobić poprzez wejście optyczne. Tylko wejście optyczne znajduje się w odtwarzaczu a nie ma go w subwooferze. W jaki sposób więc to podłączyć. I jeszcze jedno pytanie bo nie zakładać nowego tematu, chce pograć w gry przez live (mam lt+) tylko z tego co pamiętam jak przepuszczałem np. FIFE 11 przez agbx wyskakiwało "stealth status is uncertain" więc nie wiem czy mogę grać w nią na nowym firmware bez ryzyka otrzymania bana (wcześniej nie byłem podłączony do live)

KULA

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
odtwarzacz połączony jest z pięcioma głośnikami i wooferem więc wystarczy że podłączysz xboxa pod odtwarzacz i będzie 5.1, czy mi się wydaje?? ogólnie ciężko mi pisać bo ja mam amplituner

westg

Użytkownik
Użytkownik
masz zapewne zestaw kina domowego. nie masz w nim wejścia tylko wyjście optyczne na dodatkowy amplituner. nie podłączysz. Musisz mieć amplituner z wejściami. optical lub coaxial. z twoim kinem raczej nie ma szans. Masz zapewne dvd z cyfrowym procesorem dzwięku z którego wychodzi sygnał separowany na konkretne kanały. Tanie zestawy kina niestety nie posiadają opcji wprowadzenia sygnału zewnętrznego. A jeśli jednak okaże się że masz wejście opti to łączysz odtwarzacz z konsolą kablem optycznym i szukasz w menu opcji AUX czyli opcji wejścia sygnału z zewnętrznego urządzenia.

sqniarz

Użytkownik
Użytkownik
A odnośnie tych gier na live

kretos666

Banned
Użytkownik
Świeżak
Mi się wydaję, że możesz grać ;D
Najlepiej kup oryginał ;) Pozdro

Do góry Bottom