1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xbox live a lt 2.0 prosze o konkretna odowiedz:)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ArabGirl, Maj 29, 2012.

  1. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Dzis pierwszy raz podlaczylam konsole do neta i musze profil swoj zalozyc.I wszystko sie laduje i zaraz pokazuje sie komunikat ze JEST DOSTEPNA AKTUALIZACJA SYSTEMU ZA POMOCA USLUGI XBOX LIVE i cos tam tam dalej.I dac TAK albo NIE (dajac nie to nie moge utworzyc profilu i wraca z powrotem do dasha).Dodam ze mam przerobke L.T 2.0 i dasha 13xx
    .Rozumiem ze sobie nie pogram na necie ?Bo jezeli dam aktualizacje to mi przerobke usunie??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12729
    Polubienia:
    1186
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie usunie przerobki.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
  5. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Dodam ze pelny dash to 13604.
     
  6. Kakira

    Kakira Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie usunie. Tylko poniżej dasha 13599 usunie.
    :thumbup:

    ( Wysłane z Tablet PMP7074B3G GSM Plus Prestigio za pomocą Tapatalk. )
     
  7. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Na innym forum tak mi ktos napisal "Tak, poza tym sprawdź czy nie wgrała ci się tak zwana "cicha aktualizacja" czyli czy kopie gier XGD3 się uruchamiają.
    A po necie możesz pocinać dopóki nie przyjdzie fala banów, no i oczywiście w to co Ci będzie działać po aktualizacji czyli tylko oryginały."
    Tylko nie mam Lt 3.0 a lt 2.0
     
  8. Kakira

    Kakira Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Można aktualizować nowy dash bez problemu na lt3.0.

    ( Wysłane z Tablet PMP7074B3G GSM Plus Prestigio za pomocą Tapatalk. )
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5139
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przeczytaj to: "Aktualizacja tematu" (poradnik z sygnatury - koniec pierwszego posta). Wszystko masz tam wytłumaczone na ten temat.
     

Wczytywanie...

Poleć forum