Xbox Live gold jak sprawdzić czy ważne

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

lucassr

Banned
Świeżak
Witam. Od znajomego dostałem kod aktywacyjny Xbox Live Gold na 3 msce. Nie posiadam konsoli Xbox. Czy w takim wypadku można sprawdzić w jakikolwiek sposób czy kod jest ważny. Znajomy nie wie czy go kiedyś aktywował.

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik

Konsta

Świeżak
Świeżak
I nie pomogłeś bo mi tam nic nie pisze ile dni moi zostało w XB gold czy pass a przed chwilą wklepywałem kod

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl

Konsta

Świeżak
Świeżak
Drogi nowy kolego nic mi tam nie pisze jak kliknę "Dołącz do usługi Xbox Live Gold" to wyskakuje mi ino oferta zakupu ale nie pisze ile pozostało dni czy kiedy koniec.

A i pisze mi jedynie w zdjęciu nie widać

Usługi i subskrypcje

Subskrypcje
OneDrive
Microsoft Corporation

PS. A inne pytanie z inne beczki dlaczego nie mogę połączyć się na konsoli z FB twitterem czy discord?
PPS. pozdrawiam

Attachments

Gruberek

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
No to na logikę, skoro nie ma ważności tylko napis "Dołącz do usługi" to ile Ci zostało?

Konsta

Świeżak
Świeżak
No to na logikę, skoro nie ma ważności tylko napis "Dołącz do usługi" to ile Ci zostało?
NO właśnie o to chodzi kupiłem na miecha i nic nie widzę gdy zaś wklepuje kod ponownie pisze ze został już użyty

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
NO właśnie o to chodzi kupiłem na miecha i nic nie widzę gdy zaś wklepuje kod ponownie pisze ze został już użyty
Na konsoli w ustawieniach w subskrypcjach powinno też widnieć. Czasami pomaga restart konsoli.

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Czyli wklepany trial 2 albo 14 dniowy dlatego nie pisze.

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom