Xbox Live Gold za darmo kupując Xbox Game Pass. Wyciekła promocja Microsoftu

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl

Amerykańska korporacja szykuje ciekawą promocję, która powinna zainteresować wielu graczy. Firma może rozdać Xbox Live Gold klientom Xbox Game Pass. Miejmy nadzieję, że będzie to początek wielkiej integracji obu usług.

Już wcześniej zapowiadałem, że w nocy odbędzie się kolejny Inside Xbox. Wydarzenie ma skupić się na Wstecznej Kompatybilności z pierwszego Xboksa, ale już przed imprezą pojawiły się informacje dotyczące gier dostępnych w usłudze.

Drugą niespodzianką szykowaną przez Microsoft jest promocja na Xbox Live Gold. Na konsoli Amerykanów pojawił się logotyp zapowiadający następującą ofertę:

„Odbierz za darmo Xbox Live Gold przy zakupie Game Pass”
Trudno powiedzieć, czy będzie to stała oferta, ale wyobrażacie sobie, gdyby Microsoft zdecydował się połączyć usługi? Odnoszę wrażenie, że jest to odrobinę zbyt piękny obraz, jednak Amerykanie mogą pozytywnie zaskoczyć.

Nawet jeśli propozycja będzie dostępna przez limitowany czas, to na pewno wielu graczy skusi się na taką ofertę – w końcu Xbox Game Pass otrzymuje systematycznie mocne gry, a Xbox Live Gold pozwoli zainteresowanym miedzy innymi postrzelać w Sieci.

Promocja powinna zostać aktywowana i zarazem przedstawiona w nocy.

MirBar

Banned
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
No no ciekawe czy ceny również zostaną połączone. Raczej wątpię Czechy Gold był w cenie game pass... Coś drożej będzie na pewno i jeśli mnie nie interesuje jedna usługa to i tak będę musiał płacić więcej... Ot i taka pseudo sprawiedliwość dla każdego

chrabonszcz

Banned
Użytkownik
Świeżak
Pewnie cena skoczy do 320 zlociszy i taki bedzie final glupiej zabawy

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Jak połącza usługi i podniosą cenę to strzelą sobie koleiny raz w twarz.

suki

Użytkownik
Użytkownik
Jak połącza usługi i podniosą cenę to strzelą sobie koleiny raz w twarz.
Strzału w trzecie kolano chyba nie będzie. No chyba że połączą golda z gpass i cenę zostawią jaką jest wtedy jestem za.

MirBar

Banned
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Ty byś tak zrobił ze swoim produktem i sprzedażą?

suki

Użytkownik
Użytkownik
Ja nie jestem wielką korporacją która trzepie miliardy zielonych głównie na systemie operacyjnym windows i pakiecie biurowym office.

MirBar

Banned
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Właśnie dlatego zarabiają że kombinują jak wycisnąć więcej a nie dać za free. Obym się mylił oczywiście...

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Właśnie dlatego zarabiają że kombinują jak wycisnąć więcej a nie dać za free. Obym się mylił oczywiście...
Za darmo umarło, nawet żeby dostać w ryj to się trzeba postarać. Ja tam jestem dobrej wiary, zobaczymy ;)

urbek

XBF
XBF
Użytkownik
A wg mnie to tylko pokazuje jak słabą sprzedaż ma Game Pass. Robią co się tylko się da aby gracze sięgnęli po usługę. Najpierw pomysł aby do usługi dołączyć EXY (choć by SoT) a teraz jeszcze Golda chcą dać.

Do góry Bottom