Xbox live gold???

karol191

Użytkownik
Użytkownik
1 czy jak zaloze konto na x live to przeniesie mi dane z profilu offline???
2 czy jak np. zaloze konto na x live ( dostaje golda) to po np. po roku grania nadal bede mial golda???

realizer

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Odp: Xbox live gold???

karol191 napisał:
2 czy jak np. zaloze konto na x live ( dostaje golda) to po np. roku grania nadal bede mial golda??? czy to sie liczy tylko za granie na x live???

eee ? 3x zdanie czytalem i ciagle nie rozumiem

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

karol191 napisał:
2 czy jak np. zaloze konto na x live ( dostaje golda) to po np. po roku grania nadal bede mial golda???
Omm nie wiem czy ci o to chodzi ale gold kupuje się na określony okres czasu. Np. na miesiąc, 3 miesiące albo rok. To jak długo będziesz miał golda zależy od pakietu jaki kupiłeś.

karol191

Użytkownik
Użytkownik

spike200 napisał:
karol191 napisał:
Omm nie wiem czy ci o to chodzi ale gold kupuje się na określony okres czasu. Np. na miesiąc, 3 miesiące albo rok. To jak długo będziesz miał golda zależy od pakietu jaki kupiłeś.
NIe oto chodzi mi oto ze jak kupi np. na rok to 'ubywa' ten gold tylko podczas grania czy np za rok juz mi sie skonczy???

P

przeo_91

Guest

Jak się rok skończy, np wpisujesz kod 10.06.2008 to wygaśnie on 10.06.2009roku.

Majcher997

Użytkownik
Użytkownik

Grasz nie grasz kodzik sie kończy

karol191

Użytkownik
Użytkownik

To dzieki :(

madoxi

Świeżak
Świeżak
sory ze odswiezam stary temat, ale jestem świeżak z mala wiedza:) bo ostatnio sobie kupilem xbox gold na rok i czy jak by sie zdarzyło ze nie bede mial mozliwosci grania przez 2 miesiące (niestety taka mam prace) to można jakos zawiesic to konto czy cos?

akir

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
PSforum.pl
nie

Malez

Banned
Zależy jaką zdrapke kupiles na ile ?

Do góry Bottom