xbox live+livebox z TP i neostrada

siwy_86

Świeżak
Świeżak
Witam: jak to zrobić ! chciałem pograć trochę na xbox live.wziąłem z TP liveboxa (przyślą za parę dni) mam zainstalowaną neostrądę i teraz czekając na sprzęt myślę i drapię się po głowie gdzie podłaczyć i jak podłaczć tego xboxa.Czy już po zainstalowaniu będę mógł grać bez włączenia kopa.PROSZĘ WAS O DOKŁADNY OPIS ZAINSTALOWANIA TEGO SPRZĘTU. MUSICIE WIEDZIEĆ ŻE JESTEM LAIKIEM I TAKIE SPRAWY TO DLA MNIE CZARNA MAGIA.

aaaqqq111

Użytkownik
Użytkownik
Odp: xbox live+livebox z TP i neostrada

normalnie podłączasz xboxa do liveboxa za pomoca kabla sieciowego nic prostszego i tyle szukaj na forum podobnego tematu!!!!

taki temat chyba już istnieje muszę poszukać jak tak to będzie zaraz w koszu !!!!

Klopsik1988

Użytkownik
Użytkownik

Mialem ten sam problem ale juz sie rozwiozał. Spokojnie mwystarczy wlaczony sam modem bez kompa. Najlepiej podlaczyc to kablem ethernet ktory daja do xboxa w komplecie. Jak by był za któtki to dam ci namiary na allegro do gscia ktory zrobi ci kabel jakiej chcesz dlugosci. Ja konsole miałem na innym pietrze niż gniazdko sieci telefonicznej i musialem miec dlugi kabel bo odrazu mowie ze te bezprxewodowe polaczenie co daa do licveboxa z xboxem nie wspopracuje.

fiesta-radek

Świeżak
Świeżak

Do Siwy 86 jak będziesz miał problem z konfiguracją liveboxa pisz [email protected]

Do góry Bottom