Xbox Live problem POMOCY!!!

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

darekdarek8

Świeżak
Świeżak
Witam
JMam konsole od niedawna, chce zagrac w gierce na Xbox Live, jak mam to zrobic?
Probuje podlaczyc konsole przez modem eternetem i nie wykrywa mi internetu.
Drugie pytanie zeby grac to trzeba za to placic? Trzeba wykupic jakies pakiety?

Proszę o pomoc, o jakies linki co kolwiek o co w tym chodiz bo w necie miliony wersji juz czytalem i zero konkretów:/

z góry dziękuję.

Buchman

Banned
Musisz mieć Xbox live Gold ok 30 zł za miecha.
A codo twojego problemu to nie wiem

Brudsien

Pomocnik
Pomocnik
Od kogo masz neta ?
Masz modem czy router, modem samodzielny ?
Jakie masz gniazda w modemie ?

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Witam
JMam konsole od niedawna, chce zagrac w gierce na Xbox Live, jak mam to zrobic?
Probuje podlaczyc konsole przez modem eternetem i nie wykrywa mi internetu.
Drugie pytanie zeby grac to trzeba za to placic? Trzeba wykupic jakies pakiety?

Proszę o pomoc, o jakies linki co kolwiek o co w tym chodiz bo w necie miliony wersji juz czytalem i zero konkretów:/

z góry dziękuję.
Prawdopodobnie źle skonfigurowana karta sieciowa albo router.

Musisz zapłacić abonament - xbox live gold - ok. 30zł za miesiąc bądź 120 zł za cały rok

darekdarek8

Świeżak
Świeżak
Mam internet w ineii to jest kablówka 6 mega.
Podłączyłem kabel z modemu do Xboxa (nie mam routera) I przy wyszukiwaniu, konfiguracji nic nie znajduje. Wpisywałem ręcznie te maski brami i IP i nic. Wyskakuje błąd że nie może nawiazac połaczenia, z netem nigy nie miałem żadnych problemów.

Konsola jest przerobiona LT+.

Wiem pewnie dziwne pytanie ale jak kupie tego GOLDA (pewnie allegro) to jak to dziala? Mam wpisac jakis kod? Gdzie? kiedy?

Prz3mo

Xbox One
Xbox One
XBOX MANIAK
Użytkownik
Musisz kabel ethernet podłączyć do modemu tego za pomocą usb jak mniemam do kompa. Później musisz podpiąć przesz dodatkowy kabel ethernet konsole do kompa ( do karty sieciowej ) i wszystko ustawić. Jak to konkretnie zrobić to już na forum są poradniki.

Jeżeli kupujesz na allegro kod to będzie on w postaci kodu który musisz wpisać na stronie xbox.com po zalogowaniu się na swój profil lub na konsoli chyba w zakładkach zarządzanie profilem i wymień kod.

Z racji, że masz przerobioną konsole narażasz się na oflagowanie lub bana. Co konkretnie nie wiem nie jestem na bieżąco z tymi nowinkami w sprawach przerobionych konsol.

darekdarek8

Świeżak
Świeżak
Musisz kabel ethernet podłączyć do modemu tego za pomocą usb jak mniemam do kompa. Później musisz podpiąć przesz dodatkowy kabel ethernet konsole do kompa ( do karty sieciowej ) i wszystko ustawić. Jak to konkretnie zrobić to już na forum są poradniki.

kurcze dziwne co piszesz, muszę angażować PC do podłącznia neta na Xbox? Nie wystarczy podlaczyc modem z Xbox? czyli taka droga: MODEM>>> Kabel ETHERNET>>> kONSOLA.?

Jeżeli kupujesz na allegro kod to będzie on w postaci kodu który musisz wpisać na stronie xbox.com po zalogowaniu się na swój profil lub na konsoli chyba w zakładkach zarządzanie profilem i wymień kod.

CZYLI PO POŁACZENIU Z NEETEM (JAK SIE UDA JAKIMS CUDEM.. EHH WPISUJE TYLKO KOD NA KONSOLI I ŚMIGA:)?

Z racji, że masz przerobioną konsole narażasz się na oflagowanie lub bana. Co konkretnie nie wiem nie jestem na bieżąco z tymi nowinkami w sprawach przerobionych konsol.

Jaka jest różnica miedzy OFLAGOWANIEM a BANEM??

Czytałem że jak ma się LT+ to na 99% nie dostaje się bana i można spokojnie grać to prawda? Chce wiedzieć za nim wydam kase na konto w Live.

Azur

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Użytkownik
http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/czy-mnie-zbanuj%A1-tu-znajdziesz-odpowiedz-ban-faq-31449.html

Ludzie litości, temat o banach jest tak samo ważny czy w 2012 będzie faktycznie koniec świata...

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom