xbox nie działala

Tomek2525

Świeżak
Świeżak
Witam, mam problem z xboxem one. Gdy włączam konsole pojawia się zielony ekran z symbolem xboxa, czyli noramlnie jakby sie włączał ale gdy juz to zniknie pojawia sie czarny ekran.Nie pokazuje niestety calego menu. Gdy na padzie przytrzymam guzik xboxa to wtedy dziala normalnie bo pojawia sie ekran czy wylączyc pada czy cała konsole.
Z góry dzięki za pomoc:)
 

pasi17

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Według mnie musiałbyś zresetować konsolę do ustawień fabrycznych.
Kiedy konsola jest wyłączona przytrzymujesz jednocześnie przycisk synchronizacji + wysuwania płytki + zasilania.
Czekasz około 15 sekund aż usłyszysz 2 sygnały dźwiękowe.
Puszczasz przyciski i pojawi Ci się na ekranie opcja do zresetowania konsoli do ustawień fabrycznych.
 

Tomek2525

Świeżak
Świeżak
Według mnie musiałbyś zresetować konsolę do ustawień fabrycznych.
Kiedy konsola jest wyłączona przytrzymujesz jednocześnie przycisk synchronizacji + wysuwania płytki + zasilania.
Czekasz około 15 sekund aż usłyszysz 2 sygnały dźwiękowe.
Puszczasz przyciski i pojawi Ci się na ekranie opcja do zresetowania konsoli do ustawień fabrycznych.
Witam, mam problem z xboxem one. Gdy włączam konsole pojawia się zielony ekran z symbolem xboxa, czyli noramlnie jakby sie włączał ale gdy juz to zniknie pojawia sie czarny ekran.Nie pokazuje niestety calego menu. Gdy na padzie przytrzymam guzik xboxa to wtedy dziala normalnie bo pojawia sie ekran czy wylączyc pada czy cała konsole.
Z góry dzięki za pomoc:)
Pomogło. Dzięki:)
 

Do góry Bottom