Witam i mam dziwny problem z konsolą który zaczął się wyłączać po aktualizacji wrześniowej a wyłączała się konsola tak nawet z 10 razy .Stylizacja poprawiła się z alkalizacją październikową i konsola wyłączała się raz na dwa dni.Tak się przestraszyłem że konsole oddałem ją na gwarancje dwa razy i teraz dostałem wyczerpującą wiadomość od Microsoft że konsola chodzi idealnie i jeszcze miła pani przez telefon żartowała że konsola jest tak zadbana że widziała konsole w gorszym stanie.Jestem przekonany że to winna aktualizacji i jak ktoś miał podobny problem to dajcie znać. 
Kupie sobie kabel HDMI nówkę bo ten od xbox one s wygląda jak by go pies go przeżuł.
I nawet doczytałem że konsola może się wyłączać przez wadliwy kabel HDMI . Źródło znalazłem w wyszukiwarce tematów!!!
Konsole dzisiaj wyślą z serwisu i pozostaje tylko czekać na ostateczne testy z listopadową aktualizacją.
Kupie sobie kabel HDMI nówkę bo ten od xbox one s wygląda jak by go pies go przeżuł.
I nawet doczytałem że konsola może się wyłączać przez wadliwy kabel HDMI . Źródło znalazłem w wyszukiwarce tematów!!!
Konsole dzisiaj wyślą z serwisu i pozostaje tylko czekać na ostateczne testy z listopadową aktualizacją.

Ostatnia edycja: