XBOX ONE w Polsce pod koniec 2014 roku ?

czullo

Banned
Ze względu na duże problemy produkcyjne MS omija szerokim lukiem rynki niskiego priorytetu. Kraje takie jak Taiwan, Hong Kong, Singapur, Południowa Korea oraz Indie otrzymają XBOX ONE pod koniec roku 2014. Biorąc pod uwagę fakt że tynki te są o wiele ważniejsze niż polska wnioski nasuwają się same. Cały artykuł poniżej:

Microsoft delays Xbox One launch in Asia by a whole year, forgets to even mention Japan (updated)

DJ.Bart

Użytkownik
Użytkownik
bahahaha mi to wisi i tak nie kupuję to jest przesada co oni wyprawiają.

Ze względu na duże problemy produkcyjne
A co, coś nie tak z konsolą czyżby rod, walą ściemę jakich mało już nie mają co na usprawiedliwienie???

czullo

Banned
bahahaha mi to wisi i tak nie kupuję to jest przesada co oni wyprawiają.

A co, coś nie tak z konsolą czyżby rod, walą ściemę jakich mało już nie mają co na usprawiedliwienie???
Chodzi o problematyczna pamieć e**** oraz to ze musza obniżać taktowanie procesora graficznego.

Masownik20

Użytkownik
Użytkownik
jesli to prawda, a nie wiadomo czy nie jakies farmazony zeby osmieszyc M$ , to osoba odpowiedzialna za cały marketing itd M$ powinna wyleciec i dawno bo takiego gówna dawno nie odstawili

DJ.Bart

Użytkownik
Użytkownik
Chodzi o problematyczna pamieć e**** oraz to ze musza obniżać taktowanie procesora graficznego.
Skąd takie informacje ??

dziarkos14

Banned
Nie wiem co o tym myśleć, dla mnie M$ ze względu na wiadome fakty nie będę pisał, bo każdy w temacie wie o co biega, nie ma to już znaczenia co wykombinuje nawet jakby znieśli używki czy nie uzależniali klientów do kupna kinecta w zestawie choć to i tak już nie możliwe itp. to i tak by to znaczyło że nie robią tego dla graczy tylko dla kasy...

RaptorPL

Użytkownik
Użytkownik
Moim zdaniem Xbox One trafi na rynek Polski trochę po premierze w USA :)

ad1

Użytkownik
Użytkownik
pogrążają się coraz bardziej

Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

CSpec

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Przenoszę do działu Plotki.

darvd29

Użytkownik
Użytkownik
Hahaha nawet nie chciało mi się tego czytać. Przecież to wali ściemą na kilometry. Naprawdę wierzycie w przesunięcie premiery O ROK? W AZJI? Przecie to rynek japońców, główne miejsce konkurencji z PS.

stefan357

Użytkownik
Użytkownik
Ten xbox one z tego co czytałem to jedna wielka porażka. Jak wprowadzą tą opcje z brakiem mozliwości grania na używkach to już kompletna paranoja.

Shadow1980

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Ten xbox one z tego co czytałem to jedna wielka porażka. Jak wprowadzą tą opcje z brakiem mozliwości grania na używkach to już kompletna paranoja.
co Ty za głupoty wypisujesz??? już dawno MS zrezygnował z blokady na używki jak coś chcesz napisać najpierw poczytaj.....

xMakosPLx

Użytkownik
Użytkownik
co Ty za głupoty wypisujesz??? już dawno MS zrezygnował z blokady na używki jak coś chcesz napisać najpierw poczytaj.....
Ale dla nich nie będzie problemem wprowadzić dla dobra graczy aktualizacje która taką "udogodność" wprowadzi ;)

Wysłane z mojego GT-I9000

Lewis

Użytkownik
Użytkownik
i dobrze teraz kupie ps4 zobacze jak sie sprawuje a za rok moze X sie kupi :D oo i problem rozwiazany :D

michalxbox360sprzedaz

Użytkownik
Użytkownik
Jest już znana dokładna data??

Jąkała

Świeżak
Świeżak
Nie ma jeszcze. Choć mówiono coś o 22/11/2014

German7

Świeżak
Świeżak
Szkoda, że w UK brakuje już preorderów

pyslaw

Świeżak
Świeżak
poki premiery nie bedzie tj czerwiec zapraszam po opaske xbox one:)

allegro.pl/xbox-one-opaska-360-microsoft-bransoletka-na-reke-i3476607520.html

rekrut

Użytkownik
Użytkownik
premiera PS4 w Europie 29 listopada - a XO - lipa :/ (jeśli okaże że się, że PS4 to dobry wybór to MS sporo straci) trzeba będzie zakpić przetestować PS4 i czekać na XO - no chyba że będzie tak dobrze jak piszą to zostanie na półce.

Do góry Bottom