Specjalnie tego nie napisałem, ponieważ jak sam zaznaczył chce grac onlineMasz jeszcze trzecią opcję,możesz kupić xima.
Jakby każdy miał takie podejście jak Ty do grania na padzie w fpsy to nie wiem kto by na tych konsolach grałNiestety xboxa bede musial chyba sprzedacfajna zabawka ale tylko do wyscigow i gier sportowych
dziekuje za rady
Jest taki mem, Johnny Deep przytula jakiegoś chłopca ( kadr z filmu ) z tekstem - " Myślałem że granie w kampanię przygotuje mnie do strzelania online " - heh , po pół roku może.Jakby każdy miał takie podejście jak Ty do grania na padzie w fpsy to nie wiem kto by na tych konsolach grałTak trudno Ci popróbować się nauczyć? Dobre do nauki są kampanie w grach pokroju CoD, Battlefield czy Titanfall 2.
Ale to nie tak się robi , kupujesz jakiegoś CoDa i jedziesz deathmatche online aż się nauczysz. Ja to nikogo nawet na początku nie widziałem , paczyłem zszokowany na killkamy ale teraz normalnie w takiego Battlefielda pogram. Poświęćcie minutę i zobaczcie co kiedyś znalazłemNo masz 2 opcje, nauczysz się grać na padzie, albo składasz pcta i sobie grasz na myszce. Sam wiem jak ciężkie sa początki grania w fpsy na padzie, pierwszy był wolfenstein to grałem na najniższym poziomie trudności bo na wyższym bylo za ciężko a i tak słabo mi szło :/ obecnie gram w fc5 i juz jest lepiej trochę się przyzwyczaiłem, ale analog to nigdy nie będzie to samo co mysz.
Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
Sama czasami lamię, ale większą satysfakcję mi sprawia jak mi się uda kogoś ubićAle to nie tak się robi , kupujesz jakiegoś CoDa i jedziesz deathmatche online aż się nauczysz. Ja to nikogo nawet na początku nie widziałem , paczyłem zszokowany na killkamy ale teraz normalnie w takiego Battlefielda pogram. Poświęćcie minutę i zobaczcie co kiedyś znalazłem![]()