Xbox one x a komputer

adeczz

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Mam pytanie drodzy posiadacze xboxow czy warto jest skladac jeszcze komputer jezeli mam xboxa one x ? Pogralbym w jakies strzelanki online a na padzie grac nie idzie :(

ROBI772

RGH
Użytkownik
No masz 2 opcje, nauczysz się grać na padzie, albo składasz pcta i sobie grasz na myszce. Sam wiem jak ciężkie sa początki grania w fpsy na padzie, pierwszy był wolfenstein to grałem na najniższym poziomie trudności bo na wyższym bylo za ciężko a i tak słabo mi szło :/ obecnie gram w fc5 i juz jest lepiej trochę się przyzwyczaiłem, ale analog to nigdy nie będzie to samo co mysz.

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka

touareg72

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Masz jeszcze trzecią opcję,możesz kupić xima.

ROBI772

RGH
Użytkownik
Masz jeszcze trzecią opcję,możesz kupić xima.
Specjalnie tego nie napisałem, ponieważ jak sam zaznaczył chce grac online :)

adeczz

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Niestety xboxa bede musial chyba sprzedac :( fajna zabawka ale tylko do wyscigow i gier sportowych :) dziekuje za rady

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Niestety xboxa bede musial chyba sprzedac :( fajna zabawka ale tylko do wyscigow i gier sportowych :) dziekuje za rady
Jakby każdy miał takie podejście jak Ty do grania na padzie w fpsy to nie wiem kto by na tych konsolach grał ;) Tak trudno Ci popróbować się nauczyć? Dobre do nauki są kampanie w grach pokroju CoD, Battlefield czy Titanfall 2.

darkowal

Świeżak
Świeżak
Co nowego z Ryzenem?

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

Kyron

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Jakby każdy miał takie podejście jak Ty do grania na padzie w fpsy to nie wiem kto by na tych konsolach grał ;) Tak trudno Ci popróbować się nauczyć? Dobre do nauki są kampanie w grach pokroju CoD, Battlefield czy Titanfall 2.
Jest taki mem, Johnny Deep przytula jakiegoś chłopca ( kadr z filmu ) z tekstem - " Myślałem że granie w kampanię przygotuje mnie do strzelania online " - heh , po pół roku może.

adeczz

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Macie racje :) konsolka zostaje tylko problemy mi zaczela robic : P wylaczyla mi sie 2 razy podczas grania :( chyba sie przegrzewa : ) na gwarancje z nia ?

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
W tej samej grze czy dwóch różnych ?

adeczz

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
w fifa 18, ale odczekalem 5 minut i wszystko siii fakt faktem goraca byla :p

Kyron

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
No masz 2 opcje, nauczysz się grać na padzie, albo składasz pcta i sobie grasz na myszce. Sam wiem jak ciężkie sa początki grania w fpsy na padzie, pierwszy był wolfenstein to grałem na najniższym poziomie trudności bo na wyższym bylo za ciężko a i tak słabo mi szło :/ obecnie gram w fc5 i juz jest lepiej trochę się przyzwyczaiłem, ale analog to nigdy nie będzie to samo co mysz.

Ale to nie tak się robi , kupujesz jakiegoś CoDa i jedziesz deathmatche online aż się nauczysz. Ja to nikogo nawet na początku nie widziałem , paczyłem zszokowany na killkamy ale teraz normalnie w takiego Battlefielda pogram. Poświęćcie minutę i zobaczcie co kiedyś znalazłem :)

Ostatnia edycja:

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Ale to nie tak się robi , kupujesz jakiegoś CoDa i jedziesz deathmatche online aż się nauczysz. Ja to nikogo nawet na początku nie widziałem , paczyłem zszokowany na killkamy ale teraz normalnie w takiego Battlefielda pogram. Poświęćcie minutę i zobaczcie co kiedyś znalazłem :)
Sama czasami lamię, ale większą satysfakcję mi sprawia jak mi się uda kogoś ubić :D Czasem to się z siebie śmieję, że muszę zacząć świętować, bo udało się kogoś zabić . Ale za to w kampaniach nie mam żadnego problemu ze strzelaniem, myślę że dużo mi dało ogrywanie Battlefielda 4, Titanfalla i Wolfensteinów ;)

Do góry Bottom