Xbox One X czy Thrustmaster TMX Pro

Co kupić?

• Xbox One X

Votes: 2 100,0%
  • Thrustmaster TMX Pro + T3PA + TH8A

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    2

Saganooo

Świeżak
Świeżak
Witam wszystkich :)

Potrzebuje Waszej opinii i porady na temat mojego poronionego pomysłu.

A więc jak w tytule noszę się z zamiarem kupna Xbox'a one X lub Thrustmaster'a TMX pro + T3PA + TH8A.

Dodam, że mam już Xbox One i Logitech g920 z shifterem.

Moje pytanie:

Co w tej sytuacji kupić i czy w ogole jest sens coś zmieniać?

Czy którakolwiek ze zmian jest warta 2000zł?

A może ktoś ma lepszy pomysł na zakup czegoś innego co poprawi rozgrywkę?

Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi :)

bigfranc

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Poprawi rozgrywkę w jakim sensie??????Jeżeli grasz w Forze,Dirt,pCars a tak przypuszczam to same odczucia będą bardzo zbliżone jeśli chodzi o kierownicę-kupno Thrustmastera nie zmieni twoich czasów przejazdu ani frajdy z jazdy-bedzie po prostu bardzo podobnie,nie bedziesz szybszy odrazu o 2sek na okrązeniu:play:Jeżeli chodzi o konsolę to jeżeli masz wolna gotóweczke i chcesz poprawić sobie efekty wizualne to jak najbardziej polecam kupno XoneX-wiem bo sam to zrobiłem.Róznica jest naprawdę duża jeżeli posiadasz oczywiście dobry TV4K z obsługą HDR-taka Forza wygląda naprawdę przepięknie.<ok>

Saganooo

Świeżak
Świeżak
Poprawi rozgrywkę w jakim sensie??????Jeżeli grasz w Forze,Dirt,pCars a tak przypuszczam to same odczucia będą bardzo zbliżone jeśli chodzi o kierownicę-kupno Thrustmastera nie zmieni twoich czasów przejazdu ani frajdy z jazdy-bedzie po prostu bardzo podobnie,nie bedziesz szybszy odrazu o 2sek na okrązeniu:play:Jeżeli chodzi o konsolę to jeżeli masz wolna gotóweczke i chcesz poprawić sobie efekty wizualne to jak najbardziej polecam kupno XoneX-wiem bo sam to zrobiłem.Róznica jest naprawdę duża jeżeli posiadasz oczywiście dobry TV4K z obsługą HDR-taka Forza wygląda naprawdę przepięknie.<ok>
Czasy przejazdu nie są dla mnei tak istotne. Bardziej w drift sie bawie i realistic cruising ;)

A powiedz mi jako użytkownik x1x naprawdę widac konkretak różnice między x1 a x1x? Jakieś plusy poza grafika? :)

bigfranc

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Chyba tylko same plusy-bardzo cicha praca,zdecydowanie szybsze loadingi w grach,ładniejszy wygląd itd.
Mam jeszcze PS4Pro i kulturą pracy XOX zmiata wszystko-ale to jest moje zdanie.

Do góry Bottom