Witam. Posiadam Xbox One X i od kilku dni konsola regularnie zawiesza się podczas pierwszego odpalenia danej gry. Trzeba wykonać reset tzw "Power cycle " I można już dalej grać i używać konsoli normalnie. Robiłem reset do ustawień fabrycznych, kasowalem profil z konsoli, usuwalem dane z dysków lokalnych itp i problem nadal występuje. Pierwsze odpalenie, reset i dopiero można normalnie grać itp, aż do następnego uruchomienia. Instalowalem oprogramowanie off-line poprzez usb, ale to też nie pomogło. Dodam tylko, że po zawieszeniu konsoli w trybie gry i po przejściu do menu głównego, konsolę można normalnie używać np. do Internetu itp, ale nie można jej wyłączyć z pozycji menu. Z zakładki Ustawienia, nie można przejść do zakładki System ( nie ma tej pozycji w menu ), a po zresetowaniu wszystko wraca do normy. Dodam jeszcze, że nie pojawiają mi się żadne błędy typu E102, E105 itp. Po przeczytaniu kilku wątków na forum, wydaje mi się że twardziel ma już dość, ale jak pójdzie na serwis i zrobią tam reset do ustawień fabrycznych, to odeslą mi konsolę, bo jak już pisałem po restarcie z konsolą nie ma żadnych problemów. Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszystkie sugestie z waszej strony.